Water Planet Deluxe hotel

Opis

** GRATIS SMEŠTAJ za DVOJE dece do 12,99 godina !!
Položaj: Water Planet Hotel & Aquapark se nalazi u regiji Okurcalar. Udaljen je cca. 33km od Alanje i 90km od aerodroma Antalija.
Smeštaj: Ukupan broj smeštajnih jedinica je 417. Standard sobe (28-36m2, max. 2+2 osobe), suite (46-50m2, max. 2+2 osobe, 2 sobe su odvojene vratima, 1 kupatilo). Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i bezalkoholna pića po dolasku, kasnije se samo voda dopunjuje), sef, laminat, SAT TV i muzičke kanale, Wi-Fi internet, balkon ili terasu.


Usluga: Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja užina, popodnevni čaj, kafa i kolači, ponoćna užina, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, bezalkoholna pića i pivo u akva parku, A la Carte restoran sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka. Ultra All Inclusive koncept ne obuhvata: premium uvozna pića, sveže ceđeni sokovi, sladoled, pića u disko klubu, hrana u akva parku, sobnu uslugu.
Sadržaj: Glavni restoran, A la Carte restoran (turski Ottoman, riblji Old man and the sea), barovi u okviru hotelskog kompleksa. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: lekar, čuvanje dece, frizer, vešeraj, internet, telefon, fax, prodavnice, rent a car. Wi-Fi internet u lobiju se ne naplaćuje.
Plaža: Hotelska šljunkovita plaža sa suncobranima i ležaljkama koji se ne naplaćuju. Peškiri idu uz depozit. Postoji lift koji vodi do plaže.
Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, akva park, teniski tereni, mini fudbal, odbojka na plaži, košarka, stoni tenis, fitnes centar, tursko kupatilo. Posebno se plaća prema pravilima hotela: Masaža, sauna, SPA & Wellness centar, osvetljenje za teniske terene, bilijar, bandži džamping, sportovi na vodi. Zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou programi. Mini klub za decu uzrasta od 4-12 god.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude