Crystal Waters Sapphire 4*

Opis

Lokacija: u centru Nikiane, na oko 200 m od plaže.
Hotelska ponuda: hotel poseduje restoran, bar, spa & wellness, parking, rent-a-car, vešernicu, room service, fax, fotokopir mašinu, štampač, Wi-Fi, sportovi na vodi, personalni trener, joga, pecanje, časovi kuvanja, učenje jezika.
Sobe: svaka soba poseduje kupatilo, klimu, telefon, TV, Wi-Fi, aparat za kafu i čaj, mini bar, bademantile, sef.
Usluga: noćenje sa doručkom, švedski sto.
Pogodnosti: novoizgradjeni luksuzni hotel u mirnom delu Lefkade (Nikiana), u blizini glavnog grada Lefkasa.



Apartman pogled bašta - apartman je predviđen za maksimalno 6 osoba (69-72m²). U prizemlju se nalazi dnevna soba u kojoj je sofa na razvlačenje (za dve osobe), trpezarija, WC, i terasa koja ima izlaz na baštu. Na prvom spratu su dve sobe, obe poseduju kupatilo i balkone. Postoji mogućnost kreveca na upit.
Apartman pogled bazen - apartman je predviđen za maksimalno 6 osoba (69-72m²). U prizemlju se nalazi dnevna soba u kojoj je sofa na razvlačenje (za dve osobe), trpezarija, i WC. Na prvom spratu su dve sobe, obe poseduju kupatilo i balkone.
Apartman sa pogledom na more - apartman je predviđen za maksimalno 6 osoba (69-72m²). U prizemlju se nalazi dnevna soba u kojoj je sofa na razvlačenje (za dve osobe), trpezarija, kuhinja. Na prvom spratu su dve sobe, obe poseduju kupatilo i balkone sa pogledom na more. Postoji mogućnost kreveca na upit.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude