Bosphorus Sorgun Side

Opis

LAST MINUTE do - 30%
Položaj:
Bosphorus Sorgun Side Hotel 5* se nalazi u regiji Sorgun, na oko 5km od grada Side i Manavgata i oko 64km od aerodroma u Antaliji.
Smeštaj: Hotel raspolaže sa 455 smeštajne jedince koje se nalaze u glavnoj zgradi: Standardne sobe (33m2, spavaća soba i kupatilo, max 2+1), Suite soba (55m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, kuaptilo, max 4).
Svaka smeštajna jedinica je moderno opremljena i poseduje kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, laminat, mini bar (voda, mineralna voda, bezalkoholna pića, pivo se dopunjuju svakodnevno), ketler, set za kafu i čaj, SAT LVD TV sa muzičkim kanalima, balkon ili terasa. WiFi je besplatan.


Usluga: All Inclusive na bazi otvorenog bifea – samoposluživanje (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnju užinu, ručak, kafa, kolači, večera, kasna noćna užina, sva lokalna i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, dečiji bife, sveže ceđeni sokovi za doručak, A l Carte restorani: riblji, meksički, turski i italijanski uz rezervaciju i jednom tokom boravka, mini bar u sobama, dečiji kutak u restoranu, dijetalni bife. U All Inclusive koncept nije uključeno: luksuzna uvozna pića, ekskluzivna vina, flaširana pića, sveži voćni sokovi, pića nakon 20:00h, pića u diskoteci.
Sadržaj: Glavni restoran na bazi otvorenog bifea, A la Carte restorani: Pasabahce (italijanska i meksička kuhinja), Sariver (riblji), Dolmabahce (turski) sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka, barovi u okviru hotelskog objekta koji služe hranu i piće. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: usluge lekara, čuvanja dece, pranja i sušenja veša, frizer, šoping centar, telefon, fax, internet, internet kafe, kompjuterske igre, rent a car. WiFi je besplatan.
Plaža: Hotelska privatna peščano šljunkovita plaža je udaljena oko 100m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu bez doplate. Besplatna usluga prevoza do plaže.
Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, akva park sa toboganima, fitness centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni dnevni i večernji program tokom dana i večeri, mini klub za decu (4-12god), mini disko. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: masaža, SPA i Wellness centar, bilijar, kuglanje, sportovi na vodi.

Hotel se otvara u aprilu 2018.godine.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude