Titanic Palace

Opis


Lokacija: Nalazi u južnom delu oko 17km od centra Hurgade i aerodroma.
Sadržaj: Hotel zauzima površinu od 102.000m2. U ponudi ima oko 600 smeštajnih jedinca raspoređenih u trospratnim zgradama. Gostima su na raspolaganju brojni bazeni, restorani i barovi. Hotel je poznat i po jednom od najvećih aqua parkova u Hurgadi, pa predstavlja dobar izbor i za za porodice sa decom. Gosti hotela mogu da koriste sadržaje hotela Titanic Beach (bazene i barove). Za decu tu su bazen, igralište, dečiji klub, bioskop. Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. Plaća se: masaže, saune, parno kupatilo, svi tretmani za negu lica i tela.
Plaža: Hotel ima peščanu plažu dužine 365metara, veći deo je zona sa plitkom vodom (1km-preporučuje se obuća za plažu). Hotel ima i jetty-ponton dužine 500m sa koga gosti mogu do dela sa koralima, brodića ili dubine za kupanje. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.


Smeštaj:Hotel u ponudi ima oko 600 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, fen za kosu, sef.Standard room je površine oko 48m2, ima pogled na bazen, baštu ili bočni pogled na more. Family room je površine oko 58m2, ima dve spavaće sobe i jedno kupatilo, može imati pogled na baštu, bazen ili bočni pogled na more. Bugalow je veličine oko 48m2, ima izlaz na bazen i pogled na baštu, bazen ili bočni pogled na more. Plaća se: telefon, room service, mini bar.

Usluga: Usluga je all Inclusive (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Plaća se: sveže ceđeni sokovi, a la carte restorani (besplatni samo jednom u toku boravka), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

www.titanicpalace.com

All Inclusive concept


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude