STARO Long Beach (ex Hilton Long Beach)

Opis

Lokacija: Udaljen 14 km od aerodroma i 30km od centra Hurgade.
Plaža: Na sopstvenoj peščanoj plaži dugoj preko 1 km. Kao i u većini hotela u južnom delu Hurgade,plažu karakteriše izražena smena plime i oseke, te je plićak u pojedinim delovima znatan.
Sobe: Sastoji se od glavne zgrade i brojnih vila, koje mogu biti udaljene od centralne zgrade.Standardne sobe se ne nalaze u glavnoj zgradi. Sobe u glavnoj zgradi se doplaćuju.
Ostali sadržaji: U sklopu hotela nalazi se nekoliko restorana, tematskih barova (pub, bar pored bazena, american, bar na plaži, orijental...), 4 bazena, bazen za decu, tereni za tenis, stoni tenis, odbojku na pesku, mini golf, bilijar, health centar ( fitnes, masaža, sauna, jacuzzi, hamam...), diving centar i škola ronjenja, mini klub za decu, animacioni tim, diskoteka, prodavnica suvenira... Standardne sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, klimatizovane, opremljene TWC, TV, telefonom, mini barom, sefom.
Usluga: All Inclusive, sve uključeno prema hotelskim pravilima. Obroci se služe po principu švedskog stola – samoposluživanje.

www.hilton.com

All Inclusive concept


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude