El Mouradi Hammamet

Opis

LOKACIJA: Hotel  se nalazi u samom centru Jasmine  Hamameta, nedaleko od peščane plaže od koje ga deli ulica. Udaljen je 200 m od zabavnog parka Carthage Land, kilometar od pokrivenog turističkog klizališta  i marine i 9 km od centra Hammameta. Dva golf terena udaljena su svega 6 km od hotela. Transfer  od aerodroma u Tunisu traje oko sat vremena, od Enfide oko 35 minuta, a od Monastira oko sat i po vremena.
HOTELSKA PONUDA: Hotel sadrži thalasso centar, salon lepote, tursko  kupatilo,  saunu, teretanu,  poslovni centar, suvenirnice, diskoteku, ambulantu, menjačnicu, prostoriju za prtljag. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju: 4 restorana,  3 bara, mavarski caffe.  Wi-fi u predvorju i sobama bližim recepciji. Usluga pranja i peglanja veša (uz doplatu).
Poseduje otvorene  i zatvorene  bazene, dečiji bazen, teniski  teren,  mini golf,  odbojka na pesku,  vodeni sportovi, bilijar, pikado, stoni tenis. Dnevna i večernja animacija, mini klub za decu, mini disko. Hotel ima i moderan Thalasso centar koji sadrži: fitness,  hamam, masaže, hidromasaže, mlazne tuševe, saunu, pedikir, manikir, tretmane lica, tretmane algama i ostale wellness tretmane.
SMEŠTAJ: Hotel ima 269 dvokrevetnih, 74 trokrevetne sobe, 33 manja apartmana i 1 predsednički apartman. Sobe su klimatizovane i imaju balkon ili terasu, kupatilo, telefon, fen za kosu, sat tv, sef, mini bar
USLUGA: Polupansion ili all inclusive je na bazi švedskog stola.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca