Titanic Resort & Aqua Park

Opis

SPECIJALNA PONUDA ZA POLASKE U AVGUSTU I SEPTEMBRU
DVOJE DECE GRATIS SMEŠTAJ U PORODIČNOJ SOBI
Lokacija:
Hotelski kompleks se nalazi na oko 12km od aerodroma i na oko 17km od centra Hurgade, u drugoj liniji hotela, sa plažom preko puta hotela.
Plaža: Hotel poseduje privatnu peščanu plažu dugu 500m koju deli sa hotelom Titanic Palace. Na plaži je jedan deo sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je zona sa plitkom vodom (1km-preporučuje se obuća za plažu). Hotel ima i jetty-ponton sa koga gosti mogu do dela sa koralima, brodića ili dubine za kupanje. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.
Ostali sadržaji: Sastoji se od glavne zgrade i vila. Hotelski kompleks obiluje različitim sadržajima, od koji su samo neki: 9 otvorenih bazena, Aqua park, 2 restorana, nekoliko barova, internet café, fitness, odbojka…. Hotel se preporučuje porodicama sa decom.
Sobe: Standardne sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, klimatizovane, opremljene TWC, SAT/TV, telefonom, sefom, mini barom.
Usluga: All Inclusive, sve uključeno prema hotelskim pravilima. Obroci se služe po principu švedskog stola – samoposluživanje.

www.titanicgroup.com

All Inclusive concept


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude