Hotel Steigenberger Al Dau Beach-staro

Opis

Lokacija: Hotel je udaljen oko 5km od centra Hurgade, u novom turističkom delu Memša pored šetačke zone i oko 4km od aerodroma. Spada u najluksuznije hotele u Hurgadi.
Plaža: Nalazi se na samoj obali sa prelepom pescanom plazom gde su gosima hotela obezbedjene lezaljke i suncobran, jedan deo plaze je sa manjim koralnim grebenom za ljubitelje ronjenja.
Smeštaj: Hotel ima 388 smeštajnih jedinica i većina (93%) je sa pogledom na more. Standardne deluxe sobe su veličine 50m2 i primaju dvoje odraslih i jedno dete. Veoma su prostrane i sadrže: SAT LCD TV, balkon, klilma uređaj, kupatilo sa tušem, mini bar, sef. Porodične sobe (dvoje odraslih i dvoje dece) su veličine 55m2 i opremljene su kao i standardne sobe.


Usluga: All Inclusive, sve uključeno prema hotelskim pravilima. Obroci se služe po principu švedskog stola – samoposluživanje.
Ostali sadržaj: Hotel poseduje bazene površine 5.000m2, bazen za decu koji se zagreva tokom zime i dečiji klub (4-12 godina), aerobik, golf, fitnes centar, teretanu sa trakom za trčanje, besplatno korišćenje jacuzzi kade (od 09:00 do zalaska sunca), Wi-Fi internet u većem delu hotela. Plaća se: spa centar, sauna, bazen sa slanom vodom, masaže, ronilački klub i aqua centar, tereni za golf, jedrenje na dasci, skijanje na vodi, room service, internet café, banka, frizerski salon, usluge lekara, prodavnice, usluge pranja i sušenja veša, loptice za golf.

www.steigenbergeraldaubeach.com

All Inclusive concept


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude