Armas Labada

Opis

Položaj: Hotel Arma's Labada 5* se nalazi u regiji Camyuya. Udaljen je cca 5km od Kemera i cca 60km od aerodorma u Antaliji.
Smeštaj: Hotel raspolaže sa 186 soba. Standardna soba (18 – 25m2, spavaća soba, kuaptilo,max 2+1) koje se nalaze u glavnoj zgradi; Junior suit (30-39m², jedan francuski ležaj+ jedna odvojen+ sofa, max.4osobe). Svaka smeštajna jedinica sadrži kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centarlnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, min bar (voda, mineralna voda, sokovi i pivo po dolasku), set za kafu i čaj koji se dopunjuje 1 nedeljno, sef (uz doplatu), tepih ili laminat, LCD SAT TV sa muzičkim kanalima, WiFi (uz doplatu), balkon/ terasa u sobama sa pogledom na more i francuski balkon u sobama sa pogledom na kopno, park sobe i sobe u glavnoj zgradi. Sobe u glavnoj zgradi su standardne, pogled kopno (bez terase, francuski balkon), sobe sa pogledom na more sa terasom.
http://www.armaslabada.com


Usluga: Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bifea (samoposluživanje), izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, psolepodnevna užina, kafa i čaj, večera, kasna noćna užina, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 01:00 h, sladoled i kolači i određenim terminima, A’la Carte Restaurant uz prethodnu rezervaciju i jednom u toku boravka., u disco clubu lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Nije uključeno: premium i luksuzna alkoholna pića, specijalna vina, sva flaširana pića, energetska pića, sveži voćni sokovi, sobna usluga, pića u A la Carte baru.
Sadržaj: Glavni restoran Ambrosia na bazi otvorenog bifea (samoposluživanje), A la Carte resotrani: Kuyu – turski, Sandal – riblji, lobi bar, bar pored bazena, diskoteka. Posebno se plaća prema hoteslkim pravilima: usluga lekara, frizera, pranja veša, šoping centar, usluga čuvanja dece, internet kafe i komjuterske igre, WiFi u lobiju i sobama uz doplatu.
Plaža: Hotelska peščano šljunkovita plaža sa ležajkama, suncobranima i peškirima za plažu bez doplate.
Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, 2 tobogana, tursko kupatilo, sauna, fitnes centar, stoni tenis, odbojka na plaži, tabavni program tokom dana: takmičenja pored bazena i na plaži, šou programi uveče, mini klub za decu od 4 – 12 god. Dodatno se plaća: SPA&Wellness centar, sportovi na vodi, bilijar, osvetljenje za teniske terene i oprema, komjuterske igre, internet.

 


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude