Lordos Beach

Opis

Hotel se nalazi u centralnom delu "Zlatnog zaliva", od centra Larnake je udaljen 10km, a transfer od aerodroma traje oko 20min. Upravno je orijentisan ka izuzetno lepoj peščanoj plaži, od koje ga deli park, sa mediteranskim rastinjem i krivudavim bazenima. Ležaljke i suncobrani oko bazena i na zelenim površinama uz plažu, besplatni su za goste hotela, dok se na samoj plaži komplet od dve ležaljke i suncobrana naplaćuje oko 7 evra dnevno.
Posebno lep je prostor uređen za najmlađe goste - tvrđava puna igračaka, natkrivena i zaštićena od sunca, i tobogan koji se spušta direktno u bazen. Ni bazeni za odrasle nisu manje interesantni. Zauzimaju veliku površinu, nepravilnih su oblika, ispresecani mostićima i mini vodopadima. U zimskom periodu voda u prostranom zatvorenom bazenu se greje.
Hotel od dodatnih sadržaja ima saunu, parno kupatilo, teretanu, salon za negu, teniski teren, teren za košarku, stoni tenis, salu za igrice i bilijar, različite sportove na vodi, animaciju za decu i odrasle.
Glavni obroci se služe u centralnom restoranu, a postoji i restoran pored bazena, a la carte restoran, bar na plaži, koktel bar u lobiju.
Hotel ima 175 soba, od kojih je većina sa delimičnim pogledom na more. Sve sobe imaju balkon, klima uređaj, telefon, sef, radio, LCD TV, besplatnu wi-fi konekciju i mini frižider.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca