The Golden Bay

Opis

Hotel je odlično pozicioniran u "Zlatnom zalivu" između Larnake i Aja Nape. Od centra Larnake je udaljen 10km, a transfer od aerodroma traje 20min. Zbog izuzetno kvalitetne usluge koju pruža, besprekorne obale od zlatnog peska, jedinstvenog ambijenta, mnogobrojnih sadržaja i prefinjenog zabavnog programa, važi za jedan od tri hotela sa najboljim odnosom između cene i kvaliteta u regiji Larnaka (Tripadvisor).
Hotel ima nekoliko restorana – glavni (sa unutrašnjim, klimatizovanim delom i terasom), a la carte restorane (italijanska i francuska kuhinja) i autentičnu kiparsku tavernu u kojoj se mogu probati lokalni specijaliteti i vina.
Od sadržaja gostima su na raspolaganju otvoren i zatvoren bazen, tobogani i igralište za decu, mini klub, bilijar, teniski tereni, centar za ronjenje, sportovi na vodi, teretana, parno kupatilo, dve saune, kozmetički i frizerski salon.
Sobe su vrlo komforne, elegantno nameštene, sa pogledom na kopno, bočnim pogledom na more ili na bazen i more. Sve imaju balkon, klima uređaj, LCD TV, telefon, sef, aparat za pravljenje čaja i kafe, mini bar (posebno se plaća), frotirske ogrtače i papuče, kupatilo opremljeno fenom i proizvodima za negu tela.
Wi-fi internet se ne naplaćuje dodatno, a dostupan je u celom hotelu.
Ležaljke i suncobrani oko bazena i na zelenim površinama uz plažu, besplatni su za goste hotela, dok se na samoj plaži komplet od dve ležaljke i suncobrana naplaćuje oko 7 evra dnevno.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca