Hotel Costa Verde

Opis

HOTEL COSTA VERDE 4* / Ćefalu/ www.hotel-costaverde.it

Lokacija: Hotel se nalazi u mirnom delu mesta Ćefalu, na uzvišenju, okružen borovom šumom. Od centra mesta je udaljen 7km, dok do grada Palerma 70 km. Do centra grada takođe saobraća autobus i stanica se nalazi u blizini hotela.
Hotelska ponuda:Restoran, 3 bara, snek bar, restoran i bar na plaži, veliki bazen, dečiji bazen, igralište za decu, mini-klub, teniski teren, Wi-Fi uz doplatu, igraonica, diskoteka, animacija, spa centar sa đakuzijem i saunom. Hotel u svom sastavu poseduje Aqua Park koji se nalazi u blizini i do kojeg vozi šatl bus, ulaz se dodatno plaća 10 eur dnevno po osobi.
Sobe: Hotel poseduje standard sobe i sve u svom sastavu imaju:klima uređaj, TV, telefon, sef (uz doplatu), mali frižider, kupatilo, fen, balkon. Sve sobe u hotelu primaju 2-4 osobe, imaju francuski ležaj ili dva standardna za po 2 osobe i sofu na razvlačenje za 1-2 osobe, maksimalni kapacitet do 4 osobe.
Plaža: Privatna peščana plaže hotela se nalazi na 2 km udaljenosti, do koje redovno saobraća hotelski šatl bus više puta u toku dana. Na privatnoj hotelskoj plaži ležaljke I suncobrani su besplatni za goste hotela.
Usluga: Usluga u hotelu je na bazi polupansiona (doručak i večera švedski sto-samoposluživanje, uključeno piće u toku obroka 1/4 vina i 1/2 vode). Postoji mogućnost doplate za pun pansion ili all inclusive uslugu.


Ovaj smeštaj se nalazi u sledećim aranžmanima

Smene aranžmana - izaberite datum

Izaberi mesec

Pronađenih rezultata: 8

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude