Saritas hotel

Opis

Lokacija: Hotel se nalazi oko 4 km od centra grada, okružen je uređenim vrtovima sa palmama i urmama. Hotel čini kompleks od tri bloka zgrada.Zvanično ima 4*, ali po našem mišljenju odgovara standardima između 3* i 4*.

Plaža: Hotel se nalazi oko 50m od plaže od koje ga deli ulica,do koje se može doći podzemnim prolazom.

Ležaljke i suncobrani: Upotreba ležaljki i suncobrana su besplatni,dok peškiri nisu dostupni. Kapacitet ležaljki i suncobrana je ograničen.Na plaži ne postoji bar,već se može koristiti od susednig hotela uz doplatu.
Sadržaj: Glavni restoran, 3 bara, spoljašnji bazen, dečiji bazen,  vodeni tobogan,odbojka na plaži, stoni tenis, animacioni program.Uz doplatu hotel nudi : tursko kupatilo, sauna, masaža, bilijar.

Smeštaj: Hotel poseduje 222 sobe. Standardne sobe - dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem, fenom, mini barom i sefom (uz doplatu),  balkonom.Large sobe sa krevetima na sprat su namenjene za smeštaj minimum 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece do 12 godina,opremljene kao standardne sobe.

WifiUz doplatu. Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet biti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničkih uslova.

Usluga: All inclusive – sve uključeno prema hotelskim pravilima Švedski sto – samoposluživanje uz asistenciju hotelskog osoblja (u skladu sa zdravstvenim preporukama lokalnih vlasti.


Pronađenih rezultata: 2

Sortiraj po

Slične ponude