Klub Satelit

Opis

Klub Satelit jedan je od najtraženijih objekata za smeštaj na Zlatiboru kako kod domaćih tako i kod inostranih gostiju. Dobitnik je brojnih priznanja za kvalitet rada.
Soba: TWC, TV, DVD, mini bar, telefon, wi-fi internet
Apartman: Sastoji se od dnevne sobe sa garniturom na razvlačenje, trpezarijom, kuhinjom, toaletom. Zatim ima spavaću sobu i dva bračna kreveta, TV,DVD,mini bar,telefon,wi-fi internet.
Korišćenje spa centra (bazen, sauna, đakuzi) besplatno je za goste objekta i dostupno od 09-23h svakog dana.
ZATVORENI BAZEN: slana voda u zatvorenom bazenu u okviru spa centra. Temperatura vode prelazi 30 stepeni, što je čini izuzetno zdravom i prijatnom za telo, preporučuje se za sve uzraste.Nema više hlora, bakterija, crvenih očiju za vreme kupanja, takođe koža postaje mekša i ne suši se. Opustite se u Klubu Satelit i spojite svež planinski vazduh sa efektima slane vode baš kao da ste na moru. Pored bazena je kamin gde možete provesti nezaboravne momente sa svojim voljenima, konzumirajući odabrana vina iz našeg širokog asortimana.


SAUNA: Saune se koriste širom sveta sa ciljem poboljšanja zdravlja, uživanja i relaksacije. Znojenje tela koje se događa tokom boravka u sauni, oslobađa telo od štetnih materija i toksina, jača imuni sistem, opušta telo od napetosti i stresa. Boravak u sauni učiniće da se osećate zdravije i življe.
ĐAKUZI: Hidromasažeri i topla voda u noćnim satima, sa finim ohlađenim koktelom ili šampanjcem su najbolje rešenje nakon sumraka, bilo da su u pitanju zaljubljeni parovi ili prijatelji... Takođe je idealno i za zimske dana s obzirom na to da je temperatura vode 35 stepeni. Đakuzi je i terapija i opuštanje.
OTVORENI ĐAKUZI: Uživajte u novom ĐAKUZIJU NA OTVORENOM! Neverovatan pogled uz specijalni koktel ili kafu, učiniće Vaš boravak u Satelitu nezaboravnim!
U ponudi su različite vrste masaža, kao sto su opuštajuća, sportska, anticelulit i opuštajuća masaža stopala.
Kako bi se oporavio duh i okrepilo telo postoje kvalitetni kozmetički tretmani.
Ukoliko spadate u grupu radoholičara, ukoliko je vaš posao stresan, ne jedete redovno, sedite dugo ispred kompijutera, pušite i gojazni ste, doslo je vreme da usporite tempo i pomognete svome telu da se oporavi. KAKO DA PROMENITE NAVIKE? PRIJAVITE SE ZA ANTISTRES PROGRAM U KLUBU SATELIT!
Za najmlađe posetioce je napravljena vesela igraonica gde, dok vi uživate, deca se mogu prepustiti zabavi, družiti se i igrati. I to nije sve, jer vaša deca na recepciji objekta mogu dobiti i kutiju igračaka za vašu sobu ili apartman.
Restoran
U sklopu Satelita nalazi se prijatan restoran domaće kuhinje, gde možete probati lokalne specijalitete Zlatibora, poznatu zlatiborsku gibanicu, domaću pršutu, odličan domaći kajmak, čuvenu „Radinu pitu“ sa višnjama i mnogo drugih jela. Probajte različite specijalitete našeg restorana i uživajte u čarima ukusa domaće kuhinje. Sa nizom jela, nudimo najbolja vina domaćih i međunarodnih vinograda.
Restoran Kluba Satelit može se pohvaliti da je prvi licencirani HRONO restoran u Srbiji, sa jelima po recepturi DR Ane Gifing.
Obroci se služe od 08h do 21h.
Vreme služenja doručka je od 08h do 10:30h
Doručak je kontinentalni ili švedski sto.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca