Koukounaries

Koukounaries - opis

Koukounaries - Ovo je najpoznatija plaža na ostrvu Skiatos, dakle ima najviše gužve. Ona je dobro poznata po finom belom pesku i mirisu borova koji se pruža dužinom cele plaže,taj miris pruža borova šuma po kojoj je i ova regija dobila ime. Pošto je dobro organizovana plaža nudi razne sportove na vodi, mogućnost iznajmljivanja suncobrana i ležaljki, takođe ima i par barova na plaži gde se možete okrepiti i osvežiti. U regiji oko ove plaže postoji dosta taverni, restorana i hotelskih jedinica.Lokalni autobusi povezuju ovu plažu i glavni grad na odprilike svakih  pola sata. Ovo mesto kao i plaža razvijaju i ekoturizam, razlog za to je što se u ovim borovim šumama mogu naći zaštićene vrste biljaka i ptica.


Pronađenih rezultata: 1

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Odraslih: 2

Dana: 11 / Noći: 10

Avion

12-09-2024

22-09-2024

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 389 €

  • ukupna cena

    od 778 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:


Lokacija: Vila Olympia se nalazi u mirnom delu, na oko 10 min hoda ili 2 autobuske stanice od plaže Koukonaries i 12 km od grada Skijatosa. Autobuska stanica je udaljena oko 50 m, a mini market oko 100 m.
Opis: Vila Olympia je smeštena u lepo uređenom dvorištu sa letnjikovcem, a dvokrevetni i trokrevetni studiji se nalaze u prizemlju. Sadrže opremljenu kuhinju, deo za spavanje sa dva ili tri ležaja, kupatilo (tuš/WC), TV, terasu sa garniturom za sedenje. Svi studiji u vili Olympia su opremljeni TV-om i klima uređajem, čije se korišćenje doplaćuje 8 € dnevno po smeštajnoj jedinici. Ova doplata nije obavezna. Vila ima peškire, besplatan Wi-Fi internet, kao i mogućnost sopstvenog parkinga.

* Lokaciju vile možete pogledati na linku SKIATOS - APARTMANI 

 

Prikaži više Prikaži manje