09-20 h Radnim danom

10-16 h Subotom

011/ 78 52 800 Beograd centar,011/ 78 52 801 Novi Beograd,021/ 21 55 315 Novi Sad

Terme Tuhelj

Terme Tuhelj - opis

TERME TUHELJ smeštene su u centru Zagorja, nadomak glavnog grada.
Smeštene su među zelenim zagorskim brežuljcima, jedno su od najkompletnijih turističko-rekreacijskih centara kontinentalnog turizma u Hrvatskoj. Ovde možete na jednom mestu doživeti vrhunsku wellnes i spa uslugu, osetiti sve blagodati lekovite termalne vode.
Terme Tuhelj posebno će oduševiati ljubitelje aktivnog odmora. U sklopu Termi Tuhelj nalazi se adrenalinski park s visokim i niskim elementima, zatim tereni za tenis, fudbal, mali fudbal, košarku, odbojku...
U okolini Termi Tuhelj nalaze se i brojne označene staze za šetanje te biciklističke staze koje vam mogu omogućiti da bolje upoznate sve prirodne lepote ovig kraja.


Gradovi

Pronađenih rezultata: 1

Sortiraj po
 • Odrasli

 • Deca

Odraslih: 2

Dana: 1 / Noći: 1

Sopstveni prevoz

01-04-2017

29-12-2017

Sadržaj hotela
 • bar
 • otvoreni bazen
 • restoran
 • restoran - à la carte
 • spa i wellness centar
 • zatvoreni bazen
 • cena po osobi

  od 84 €

  Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Detaljnije.

 • ukupna cena

  od 168 €

Detaljnije Uporedi
Opis smeštaja:

NAPOMENA: Cene su izražene po danu, po osobi.
ZA VEĆI BROJ NOĆENJA POGLEDAJTE DOKUMENT ILI SE OBRATITE AGENCIJI PUTEM MAILA office@vivatravel.rs ili TELEFONA 011/78 52 800.

Hotel Well 4*, okružen wellness vrtovima, zagorskim zelenilom i modernom arhitekturom koja se stapa sa prirodom, sadrži 264 sobe vrhunskog kvaliteta. Osim u udobnosti soba, gosti mogu uživati u brojnim wellness i spa uslugama, bogatoj animaciji za decu i odrasle i odličnoj gastronomskoj ponudi. Hotel sadrži niz dodatnih usluga koje gostima omogućavaju nesmetano uživanje, zabavu i opuštanje od svakodnevnog stresa. Wellness sadržaji poput Svijeta sauna i SPAeVITA cetra nude gostima uživanje u brojnim tretmanima nege i lepote. Kompleks unutrašnjih i spoljašnjih bazena, Vodeni planet, idealno je mesto za zabavu i rekreaciju. U sklopu hotela nalaze se i brojni ugostiteljsski objekti sa širokom ponudom hrane i pića koja će zadovoljiti i najzahtevnije gurmane. Samo neki od tih objekata su: hotelski restoran Lati, a la carte restoran Dvorac Mihanović, restoran Element bar, terra lounge bar… Sobe su opremljene savremenom opremom koja gostima omogućava nesmetano uživanje i opuštanje. Sve sobe sadrže klima uređaj, sef, TV, mini bar i fen. Postoje premium i classic sobe. Premium soba: u novom delu hotela Well, tuš/kada, fen za kosu, telefon, TV, minibar, balkon, sef . Classic soba: u renoviranom delu hotela Well: tuš/kada, fen za kosu, telefon, TV, mini bar.
Svi sadržaji unutar hotela povezani su toplim hodnicima sa recepcijom i wellness sadržajima tako da gosti ni u jednom trenutku ne moraju da izlaze iz hotela .

www.terme-tuhelj.hr

Prikaži više Prikaži manje