09-20 h Radnim danom

10-16 h Subotom

011/ 78 52 800 Beograd centar,011/ 78 52 801 Novi Beograd,021/ 21 55 315 Novi Sad

Rim

Rim - opis

Svi putevi vode u ,,Rim” – glasi stara izreka. Bez obzira na put koji je odabrao, posetilac mora znati da će mu se pružiti prilika da razgleda i proučava istorijsko i umetničko blago svetskih razmera, budući da je rimska civilizacija, zajedno sa grčkom, bila velika kolevka zapadne civilizacije. Napulj je treći po veličini grad u Italiji. Poznat je po nizu posebnosti: obližnjem vulkanu Vezuv i drevnoj Pompeji, pod zaštitom je UNESCO-a. Sorento je jedno od najpoznatijih letovališta Italije. Romantični grad sunca, otmen, gostoprimljiv i prepun mediteranskog duha. Visoka brda, doline i planine pretvaraju se u terase koje se spuštaju ka moru.


Gradovi

Pronađenih rezultata: 2

Sortiraj po
 • Odrasli

 • Deca

Odraslih: 2

Dana: 6 / Noći: 3

Autobus

08-11-2018

13-11-2018

Sadržaj hotela
 • dorucak - kontinentalni
 • otvoreni bazen
 • restoran
 • cena po osobi

  od 135 €

  Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Detaljnije.

 • ukupna cena

  od 270 €

Detaljnije Uporedi
Opis smeštaja:

HOTELI U CENTRU GRADA:

Smeštaj je u Rimu (Italija). Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj je u nekom od navedenih hotela ili sličnom:

Hotel Igea 3* www.hoteligearome.com do popune mesta
Hotel se nalazi u blizini centra grada, na 3 minuta hoda od stanice Termini, na liniji gradskog prevoza, koji povezuje ovaj deo grada sa svim većim znamenitostima Rima.Hotel ima restoran, besplatan WiFi je dostupan u lobiju hotelu. Svaka soba ima tuš/WC, TV, telefon, fen. Doručak – kontinentalni švedski sto.


Tempio Di Pallade 3* www.hoteltempiodipallade.it  do popune mesta
Hotel  se nalazi u blizini centra  grada, na oko 10 minuta hoda od stanice Termini, na liniji  gradskog prevoza, koji povezuje ovaj deo grada  sa svim većim znamenitostima Rima. Hotel  ima restoran, lift. Wi Fi je dostupan u  čitavom hotelu uz  doplatu. Svaka soba ima tuš/WC, TV, telefon. Doručak – kontinentalni švedski sto.

Hotel Philia 3*  www.hotelphilia.it do popune mesta - Za autobuske grupe
Hotel se nalazi  u blizini centra  grada, oko pet minuta hoda od  stanice Termini i Trga Republike, na liniji  gradskog prevoza, koji povezuje ovaj deo grada  sa svim većim znamenitostima Rima. Hotel  ima restoran i bar. Svaka soba ima tuš/WC, telefon, TV, klima uređaj. Doručak – kontinentalni, sladak, švedski sto.

Hotel Center 3 3* www.hotelcenter3.com do popune mesta
Hotel se nalazi u blizini stanice Termini i na liniji gradskog prevoza, koji povezuje ovaj deo grada sa svim većim znamenitostima Rima. Hotel ima restoran, bar, WiFi, sef. Svaka soba ima tuš/WC, TV, telefon, fen.
Doručak – kontinentalni, sladak, švedski sto.

Hotel Stargate 3* www.stargatehotels.com do popune mesta
Hotel se nalazi u blizini stanice Termini i na liniji gradskog prevoza, koji povezuje ovaj deo grada sa svim većim znamenitostima Rima. Hotel ima restoran, bar, WiFi, sef. Svaka soba ima tuš/WC, TV, telefon.
Doručak – kontinentalni, sladak, švedski sto.

Prikaži više Prikaži manje

Odraslih: 2

Dana: 6 / Noći: 3

Autobus

16-10-2018

21-10-2018

Sadržaj hotela
 • bar
 • dorucak - kontinentalni
 • restoran
 • Udaljenost od centra
 • cena po osobi

  od 145 €

  Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Detaljnije.

 • ukupna cena

  od 290 €

Detaljnije Uporedi
Opis smeštaja:

HOTEL IDEA NOMENTANA 3*  www.ideahotel.it/nomentana do popune mesta
Hotel se nalazi se na liniji gradskog prevoza. Hotel ima restoran, bar, besplatan WiFi. Svaka soba ima tuš/WC, telefon, TV, klima uređaj. Doručak – kontinentalni švedski sto.

Prikaži više Prikaži manje