09-20 h Radnim danom

10-16 h Subotom

011/ 78 52 800 Beograd centar,011/ 78 52 801 Novi Beograd,021/ 21 55 315 Novi Sad

Rim

Rim - opis

Svi putevi vode u ,,Rim” – glasi stara izreka. Bez obzira na put koji je odabrao, posetilac mora znati da će mu se pružiti prilika da razgleda i proučava istorijsko i umetničko blago svetskih razmera, budući da je rimska civilizacija, zajedno sa grčkom, bila velika kolevka zapadne civilizacije. Napulj je treći po veličini grad u Italiji. Poznat je po nizu posebnosti: obližnjem vulkanu Vezuv i drevnoj Pompeji, pod zaštitom je UNESCO-a. Sorento je jedno od najpoznatijih letovališta Italije. Romantični grad sunca, otmen, gostoprimljiv i prepun mediteranskog duha. Visoka brda, doline i planine pretvaraju se u terase koje se spuštaju ka moru.


Gradovi

Pronađenih rezultata: 2

Sortiraj po
 • Odrasli

 • Deca

Odraslih: 2

Dana: 6 / Noći: 3

Autobus

08-11-2018

13-11-2018

 • cena po osobi

  od 135 €

  Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Detaljnije.

 • ukupna cena

  od 270 €

Detaljnije Uporedi
Opis smeštaja:

HOTELI U CENTRU GRADA:
Smeštaj je u Rimu (Italija). Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj je u nekom od navedenih hotela ili sličnom:

HOTEL CENTER 3* www.hotelcenter3.com do popune mesta - HOTEL I ZA DOČEK 2019.
Hotel se nalazi u blizini centra grada, na oko 10 minuta hoda od stanice Termini, na liniji gradskog prevoza, koji povezuje ovaj deo grada sa svim većim znamenitostima Rima. Hotel ima restoran, bar, WiFi, sef. Svaka soba ima tuš/WC, TV, telefon, fen.
Doručak – kontinentalni, sladak, švedski sto.

HOTEL DANIELA www.hoteldanielaroma.com do popune mesta - HOTEL ZA DOČEK 2019.
Hotel se nalazi u blizini centra grada na oko 15 minuta hoda od stanice Termini, na liniji gradskog prevoza, koji povezuje ovaj deo grada sa avim većim znamenitostima Rima. Hotel ima restoran i bar. Svaka soba ima tuš/WC, telefon, TV, klima uređaj.
Doručak – kontinentalni švedski sto.


HOTEL TEMPIO DI PALLADE 3* www.hoteltempiodipallade.it do popune mesta
Hotel se nalazi u blizini centra grada, na oko 10 minuta hoda od stanice Termini, na liniji gradskog prevoza, koji povezuje ovaj deo grada sa svim većim znamenitostima Rima. Hotel ima restoran, lift. Wi Fi je dostupan u čitavom hotelu uz doplatu. Svaka soba ima tuš/WC, TV, telefon.
Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL DONATELLO 3* www.hoteldonatellorome.com do popune mesta
Hotel se nalazi u blizini centra grada, na oko 10 minuta hoda od stanice Termini, na liniji gradskog prevoza, koji povezuje ovaj deo grada sa svim većim znamenitostima Rima. Hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC, TV, telefon. Doručak – kontinentalni švedski sto.

Prikaži više Prikaži manje

Odraslih: 2

Dana: 5 / Noći: 4

Avion

28-12-2018

01-01-2019

 • cena po osobi

  od

  Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Detaljnije.

 • ukupna cena

  od

Detaljnije Uporedi
Opis smeštaja:

Hotel se nalazi u blizini centra grada, na oko 10 minuta hoda od stanice Termini, na liniji gradskog prevoza, koji povezuje ovaj deo grada sa svim većim znamenitostima Rima.Hotel ima restoran, lift. Bezični internet je dostupan u čitavom hotelu uz doplatu.Svaka soba ima tuš/WC, TV, telefon.
Doručak – kontinentalni švedski sto.
www.hoteltempiodipallade.it/

Prikaži više Prikaži manje