Rusija

Rusija - opis

Rusija - Jedna od najpopularnijih destinacija na svetu. Privlači svake godine milione turista iz celog sveta svojom lepotom, prelepim građevinama i fenomenalnim mestima za zabavu i nezaboravan provod.


Gradovi

Pronađenih rezultata: 1

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Odraslih: 2

Dana: 8 / Noći: 7

Avion

01-10-2024

08-10-2024

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 1289 €

  • ukupna cena

    od 2578 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

OPIS I LOKACIJA HOTELA: smeštaj je u St. Peterburgu i Moskvi (Rusija) u navedenim hotelima do popune mesta ili sličnim:

HOTEL MOSKVA 4*, St . Peterburg www.hotel-moscow.ru
Hotel se nalazi u centru grada, na kraju Nevskog prospekta, na obali Neve. Ulaz u stanicu metroa se nalazi u zgradi hotela, što daje mogucnost da se bez mnogo napora i gubljenja vremena stigne do glavnih znamenitosti grada. Hotel je kompletno renoviran 2007. godine, a od 2008. je dobio kategoriju 4*. U sadržaju hotela je nekoliko restorana: pivni, restoran sa gruzijskom kuhinjom, bar “Panorama” sa predivnim pogledom na istorijski centar grada i Nevu. U holu hotela je pozorišna kasa, što daje mogucnost kupovine ulaznica za koncertni i pozorišni program St.Peterburga. Hotel ima 825 soba, koje su opremljene TV-om (satelitski programi), telefonom, frižiderom, sefom, Wi Fi internetom. Dorucak švedski sto.


 

Sankt Peterburg, Hotel Sankt Peterburg 4* www.hotel-spb.ru  ZA POLAZAK 26.04.2019.
Hotel Sankt Peterburg je bivši hotel Lenjingrad, potpuno renoviran 2018. godine. Nalazi se na obali reke Neve, sa predivnim pogledom na istporijski centar grada koji se nalazi na suprotnoj strani. Pored hotela nalazi se muzej brod Krstarica Aurora. Metro stanica je na 10 minuta laganog hoda, a dele ga samo 2 metro stanice od Nevskog prospekta. Hotel raspolaže sa 566 soba, dva restorana i bar u lobiju (24/7), prodavnicom suvenira i nekoliko konferencijskih sala. Pored restorana „Bering“ gde se služi doručak na bazi švedskog stola, na poslednjem spratu hotela nalazi se i restoran „La Vue“ sa predivnim pogledom na Nevu i prepoznatljivu siluetu Sankt Peterburga. Besplatan Wi-Fi je dostupan u celom objektu.

HOTEL DELTA 4* , Moskva www.izmailovo.ru
Hotel Delta se nalazi u hotelskom kompleksu Izmailovo. Metro stanica je na oko 100 m od hotela. Sama vožnja metroom do Crvenog trga traje 15 min (pešačenjem od hotela 25-30 min), što je od velikog značaja za efektivno korišćenje slobodnog vremena. U sklopu kompleksa je sve što je turistima i gostima grada potrebno - jeftini restorani brze hrane, tržni centar, kao i velika pijaca suvenira.

Hotel je u potpunosti renoviran. Doručak švedski sto.

Prikaži više Prikaži manje