Budimpešta Hotel Aquaworld

Opis

Aquaworld ex Ramada je na putu da postane jedna od glavnih turističkih destinacija kako u Mađarskoj, tako i širom sveta zbog odlične lokacije i usluga koje pruža. Ovaj jedinstveni kompleks zadovoljiće sve potrebe i ispuniće sve želje potencijalnih posetioca. Nalazi se u severnom delu Budimpešte, u neposrednoj blizini mosta Međeri.

Aquaworld - Poseduje jedan od najvećih unutrašnjih tematskih vodenih parkova u Evropi. Tokom čitave godine posetiocima svih uzrasta nudi nezaboravnu zabavu. Ima direktan pristup hotelu Ramada Resort Budapest 4*superior. Sadrži: 11 tobogana sa ukupnom dužinom od 1 km, kulu sa skakaonicom koja je visoka 3 metra, planinsku reku, bazen sa talasima, bazen za surfovanje, đakuzi bazene...Zatvoreni bazeni ovog kompleksa su povezani sa otvorenim bazenom koji se greje. Ovaj akva park gigantskih razmera ima i veliki prostor namenjen najmlađima.


Ovaj “dečiji” prostor ima bazene različite dubine, dečije tobogane i pogodan je za sve vrste rođendana i proslava. U letnjom periodu, na raspolaganju je još više bazena, igrališta i kućica za igranje namenjenih samo za decu.

Ovaj kompleks pored pomenutih sadrži restoran, bar, “Svet sauna”(koji može da primi oko 200 ljudi i odslikava pravu orijentalnu atmosferu) u kome se mogu naći finske, kristalne, ruske, infra i bio saune.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca