Kleopatra Life Hotel

Opis

- 35% POPUSTA uključeno u cenu
- GRATIS smeštaj za jedno dete do 12 godina
Lokacija: Hotel Kleopatra Life je gradski hotel koji se nalazi 50 m od peščane plaže Kleopatra od koje je deli samo ulica i šetalište, udaljen oko 2 km od centra grada Alanja, 115 km od aerodroma u Antaliji. Hotel je renoviran 2015. god, ima 86 soba.
Sadržaj: restoran, terasa, lobi bar, bar pored bazena, TV sala, besplatan Wi-Fi internet u lobiju (ograničena brzina), bazen sa izdvojenim delom za decu, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, fitnes, masaže.
Usluge i aktivnosti uz doplatu: sva pića i hrana u hotelu nakon 23:00h, sef i mini bar, sva pića i hrana na plaži, room servis, sveže ceđeni sokovi, uvozna pića, turska kafa, telefon i fax, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, masaže, sportovi na vodi, sunbobrani i ležaljke na plaži.
Smeštaj: sve sobe su male kvadrature cca. 12-15 m2 za max. 2 odrasle osobe. Moguće je ubaciti dodatno pomoćni ležaj (fotelja na razvlačenje) za dete do 9,99 godina i u tom slučaju je ograničen komoditet u sobi. Sobe imaju klima uređaj, SAT TV, telefon, mini frižider (samo voda po dolasku), ketler za čaj i kafu, sef (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon ili terasa.
Usluga: all inclusive - „sve uključeno“ - prema hotelskim pravilima traje od 10:00h do 23:00h - doručak, ručak i večera (samoposluživanje - izbor više jela). Uključena su lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim terminima.
Plaža: gradska peščana plaža Kleopatra je na 50 m od hotela (prelazi se ulica). Na ulasku u more ima delova sa prirodnim kamenim pločama. Ležaljke i suncobrani na plaži su uz doplatu.

www.kleopatralife.com


Ovaj smeštaj se nalazi u sledećim aranžmanima

Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude