Blue Wave

Opis

- 20% popusta uključeno u cenu
- GRATIS smeštaj za dvoje dece (prvo dete do 12 godina, drugo dete do 3 godine) 
LokacijaBlue Wave Hotel 4* se nalazi u Obakoy regiji. Udaljen je cca. 2,5 km od centra Alanje i cca. 120 km od aerodroma Antalija.
Smeštaj: Smeštajne jedinice su raspoređene u 5 blokova.Standardne sobe (30m2, spavaća soba, kupatilo, max 3+1 osoba), economy sobe (spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba, ne nalaze se u glavnoj zgradi, nemaju balkon). Family sobe (40m2, spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevna soba sa 2 ležaja, kupatilo, max 4 osobe). Svaka soba ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), SAT TV sa muzičkim kanalima.


Sadržaj: Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, bar na plaži, bar pored bazena i lobi bar, disko. Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara na zahtev, rent-a-car, šoping centar. Korišćenje turskog hamama i saune uključeno je u cenu. Masaža i sauna se dodatno naplaćuju.
Usluga: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevna kafa, čaj i kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h. AI koncept ne uključuje: sva uvozna pića, flaširana pića, sveže ceđene voćne sokove, pića u disko klubu, pića u baru na plaži.

ALL INCLUSIVE KONCEPT

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku ALANJA - HOTELI

www.bluewavesuitehotel.com


Plaža: Hotelska privatna šljunkovita plaža je udaljena cca 450 m od hotela (prelazi se put). Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Peškiri za plažu - uz doplatu.
Sport i zabava: Otvoreni bazen za odrasle i decu, tobogan, fitnes, stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni program tokom dana, večernji šou programi, mini klub i igralište za decu od 4 do 12 godina. Posebno se plaća prema pravilima hotela: tursko kupatilo, sauna, masaža, bilijar, sportovi na vodi.


Ovaj smeštaj se nalazi u sledećim aranžmanima

Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude