Long Beach Resort Hotel & Spa Deluxe

Opis

- 18% POPUSTA uključeno u cenu
- GRATIS smeštaj za 2 dece (prvo dete do 13 godina, drugo do 2 godine)
Lokacija:
hotel Long Beach Resort se nalazi na velikoj peskovitoj plaži od  koje je deli put a do koje se dolazi kroz podzemni tunel. Hotel se nalazi u oblasti Inđekum, od centra Alanje udaljen je 20 km, a od aerodroma u Antaliji 90 km.
Smeštaj: hotel ima 748 soba podeljenih u više kategorija. Standardne sobe su površine 33 m2. Svaka soba ima klima uređaj, SAT TV, sef (uz doplatu), mini bar, kupatilo, fen, balkon ili terasu. Mini bar je pun po dolasku, a naknadno se besplatno dopunjuju voda i kisela voda.
Sadržaj: osim glavnog restorana, hotel ima i pet a la carte restorana sa ponudom turske, italijanske, azijske, meksičke i mediteranske kuhinje. Tu su i barovi a od dodatnih sadržaja ima bioskop, mini market, butik kože, suvenirnicu, frizerski salon, fotografsku radnju i amfiteatar, hotel ima više bazena od kojih je jedan sa morskom vodom a dva su namenjena najmlađim gostima i sadrže aqua park sa piratskim brodom. Ponuda za najmlađe: mini klub za decu od 4-12 godina, mini disco, dečije predstave, hotel poseduje i luna park.


Sportske aktivnosti: kuglana, tri teniska terena, stoni tenis, odbojka na plaži, aerobik, gimnastika a na plaži. Spa centar koji se nalazi u okviru hotela opremljen je saunama, sobama za masažu, đakuzijem, kozmetičkim salonom i turskim kupatilom.
Uz doplatu: room servis, flaširana i uvozna pića, sveže ceđeni sokovi, sef u sobi,spa, masaže, SPA usluge, igraonica, internet kafe, kuglanje, sportovi na vodi uz upotrebu motora, osvetljenje za teniske terene, reketi i loptice, perionica veša, usluge doktora, telefon i fax.
Plaža: Hotel ima sopstvenu plažu. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.
Usluga: ultra all inclusive - "sve uključeno" po hotelskim terminima i pravilima: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćni buffe od 23:30-00:30h, dečiji meni za ručak i večeru, a la carte restorani uz rezervaciju jednom u toku boravka, snekovi u toku dana, lokalna bezalkoholna i alkoholna pića.

www.longbeach.com


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude