Ramada Resort Lara

Opis

- 15% POPUSTA uključeno u cenu 
- GRATIS smeštaj za 2 dece (prvo dete do 13 godina i drugo dete do 3 godine)
Lokacija:
Ramada Resort Lara se nalazi u regiji Lara. Udaljen je cca. 14 km od aerodroma Antalija i cca. 16 km od centra Antalije.
Smeštaj: Hotel ima ukupno 396 smeštajnih jedinica u 4 bloka. Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (bezalkoholna pića i voda se dopunjuju svakodnevno), sef, SAT TV i muzički kanali, bežični internet do 1GB, balkon ili terasu.
Sadržaj: Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A’la Carte restorani: Ottoman (turski), Verona (italijanski), Asia (azijski), Mexican i Fish Inn restorani,bbq restoran, barovi u okviru hotelskog kompleksa.Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, čuvanje dece, telefon, fax, internet i kompjuterske igre, šoping centar, rent-a-car. Bežični internet do 1 GB je besplatan.
Usluga: Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) usluga hrane i pića 24h, na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, užine tokom dana i kasno uveče, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred u jednom od njih i jednom u toku boravka od minimum 7 dana (u Ramada Beach Club-u); Ramada Beach bar od 10.00h do 18.00h i ukljucen je u koncept UAI, sladoled u snek baru na plaži i pored bazena u odredjenim terminima.UAI koncept ne uključuje: premium uvozna pića, uvozna pica koja nisu na listi UAI koncepta, flaširana pića, specijalna vina, uvozna vina, sveže voćne sokove,bbq restorana svaku sledeću upotrebu A'la Carte restorana, sobnu uslugu, uvozna pića u disko klubu.


Plaža: Hotelska plaža je peščana. Udaljena je cca 350 m od hotela,ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Privatni paviljoni na plaži - uz doplatu.Gosti mogu koristiti besplatan šatl prevoz do plaže
Sport i zabava: Otvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani za decu i odrasle, teniski tereni, gimnastika, pikado, fitnes, centar , tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, košarka, odbojka na plaži, zabavni program tokom dana, večernji šou program, mini klub za decu od 4 do 12 godina podeljeni u grupe u zavisnosti od uzrasta sa razlicitim programima,decije igraliste,mini disko u ve;ernjim casovima.Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, bilijar, masaža, osvetljenje za teniske terene, Spa centar, časovi ronjenja.

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku ANTALIJA - HOTELI


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude