Royal Seginus

Opis

- 34% POPUSTA uključeno u cenu
- GRATIS smeštaj za 1 dete do 10 godina

Lokacija: Royal Seginus Hotel 5* se nalazi u regiji Lara-Kundu. Udaljen je cca. 15km od aerodroma Antalija i 17km od centra Antalije.
Smeštaj: Ukupan broj smeštajnih jedinica je 793. Superior standardnih soba - 64m2,jedna spavaća soba,jedno kupatilo, max. 3+1 osoba. Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, deo za sedenje, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svakodnevno), set za čaj i kafu, sef, SAT TV i muzičke kanale, Wi-Fi,drveni parket,, balkon ili terasu. U svim sobama je zabranjeno pušenje.
Sadržaj: Glavni restoran, snek bar na plaži i pored bazena, barovi u okviru hotelskog kompleksa, A la Carte restorani- (Gusto italijanski,Shin- kuhinja Dalekog istoka, Tortilla-meksički,Grand Fish- riblji,Ottoman- turski, Steak House, Suši restoran, Tapas-spanska kuhinja. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: lekar, čuvanje dece, vešeraj i hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet kutak, kompjuterske igrice, rent a car, prodavnice. Sporiji Wi-Fi u lobiju i sobama se ne naplaćuje.


Usluga: Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, večernja užina, dijetalni bufe, dečiji bufe, snek restoran, restoran na plaži, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, poslastičarnica, sladoled u toku dana. Ultra all inclusive koncept ne obuhvata: luksuzna uvozna pića, uvozni šampanjac, sveže ceđeni sokovi, sokovi od povrća, specijalna vina, sobnu uslugu, domaća i uvozna flaširana vina, A la Carte restorani sa rezervacijom unapred.
Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu (zatvoren bazen ne radi u letnjem periodu), jedan od bayena je polu olimpijski,akva park sa 8 tobogana, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, teniski tereni, odboak na plaži, košarka, stoni tenis. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: sportovi na vodi, osvetljenje za teniske teren, kuglanje, bilijar, SPA, kozmetički i Wellness centar, masaža. Zabavni program rokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži sa profesionalnim timom, večernji šou program, uživo muzika nekoliko puta nedeljno. Mini klub za decu od 04 - 12 godina. specijalni tim za animaciju, luna park.
Plaža: Hotelska peščano-šljunkovita plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju je udaljena 200 m od hotela. Paviljoni na plaži sa rezervacijom unapred (uz doplatu).

ALL INCLUSVE KONCEPT

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku ANTALIJA - HOTELI

 


Ovaj smeštaj se nalazi u sledećim aranžmanima

Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude