Aslan City Kleopatra hotel

Opis

- 45% POPUSTA uključeno u cenu
- GRATIS smeštaj za jedno dete do 12 godina

Položaj: Hotel Aslan City 4* se nalazi u centru Alanje i na 125km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj: Ukupan broj soba u hotelu Aslan City 4* je 115 u jednoj glavnoj zgradi. Sve sobe su standardne (18m2 spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva single kreveta, kupatilo, max.2 +1).
Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu, split klimom, mini bar (prazan), sef (doplata), SAT TV i muzički kanali, balkon.

Sadržaj: Glavni restoran, bar kod bazena, bar na plaži ( uz doplatu ). Dodatno se plaća: Doktor na zahtev, usluga pranja veša, telefon, fax, rent a car. Wi -Fi internet je uz doplatu.

Sport i zabava: Bazen na otvorenom za odrasle i decu. Uz doplatu, fitness, tursko kupatilo, sauna, piling, masaža i sportovi na vodi.

Plaža: Hotelska privatna plaža ( u sklopu Kleopatrine plaže) 150m od hotela. Ležaljke i suncobrani se doplaćuju. Peškiri za plažu su uz doplatu. Ležaljke i suncobrani pored bazena su besplatni.

Usluga: All Inclusive - otvoreni bufe za doručak, ručak, kafa i kolač, večera. Lokalna alkoholna ( pivo,domaće vino, votka, raki) i bezalkoholna pića (koncentrovani voćni sokovi) od 10.00h do 22.00h.
U All inclusive koncept nije uključeno : sva ostala domaća i uvozna pića, sveži voćni sokovi, flaširana pića, turska kafa, sva pića nakon 22.00h. Usluga u sneck baru, hrana i piće u baru na plaži

Napomena: Hotel Aslan City 4* je renoviran 2019. godine.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude