Dg Rose Resort

Opis

- 20% POPUSTA uključeno u cenu
- GRATIS smeštaj za jedno dete do 3 godine

Lokacija: Hotel je udaljen 50 km od aerodroma u Antaliji, a 40 km od centra Antalije. Od centra Kemera hotel je udaljen 1 km. Hotel zauzima površinu od 2 750 m2. Autobuska stanica za bus koji vozi od Kemera do Antalije nalazi se ispred hotela.

Sadržaj: Hotel u svom sadržaju ima stoni tenis, bilijar, stoni fudbal, pikado, animacije, sportove na vodi, gimnastiku u vodi, lobby bar, bar na bazenu, unutrašnji bazen, spoljašnji bazen, dečiji bazen, mini klub (4-12 godina), igralište, mini diskoteku, aerobik, glavni restoran, dečiji meni, doktora, fotografsku radnju, market, iznajmljivanje vozila, parking, tursko kupatilo, saunu, masaže, hemijsko čišćenje, mini biblioteku, salon lepote i konferencijsku salu.

Smeštaj: Hotel raspolaže sa 80 standardnih soba. Sobe zauzimaju površinu od 19-25 m2. U svakoj sobi postoji mini bar, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, balkon i sef za sušenje kose.

Plaža: Hotel je od sopstvene plaže udaljen 200 m. Upotreba ležaljki i suncobrana je besplatna za goste hotela. Kapacitet ležaljki i suncobrana je ograničen.

Usluga: Usluga je all inclusive i u cenu su uračunati doručak, kasni doručak, ručak, večera, užina, kafa i kolači, lokalna aloholna i bezalkoholna pića, ležaljke i suncobrani na plaži.
Dodatno se plaćaju sportovi na vodi, sva uvozna pića, sveže ceđeni sokovi, turksa kafa, cappuccino, esspreso, sladoled, mini bar, doktor, fotograf, market, iznajmljivanje vozila, parking, tursko kupatilo, sauna, masaže, hemijsko čišćenje i časovi ronjenja.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude