Kleopatra Bavyera

Opis

- 45% popusta uključeno u cenu
- GRATIS smeštaj za jedno dete do 7 godina

Lokacija: Alanja, ima svoj deo na Kleopatrinoj plaži, 1km od centra Alanje, 130km od centra Antalije, 120km od aerodroma Antalija

Smeštaj: Standardna soba: tv sa satelitskim i muzičkim kanalima, klima, sef, kupatilo sa kadom ili tušem, fen, balkon, telefon, keramički pod, mini bar (voda). Klima se doplaćuje na licu mesta.
Sport i zabava: otvoreni bazen sa sekcijom za decu, pikado. Plaća se: bilijar, internet, frizer svi sportovi na vodi, fotograf i sve ostalo van koncepta.

Sadržaj: hotel ima ukupno ima 32 standardne sobe. Hotel ima glavni restoran, i lobby Bar. Hoteli Develi, Bebek i Bavyera se nalaze jedan pored/prekoputa drugog i gosti jednog mogu koristiti sadržeje ostala dva hotela.

Plaža: hotel ima svoj deo na peščanoj, Kelopatrinoj plaži od koje je udaljen oko 100m. Ležaljke i suncobrani oko bazena su besplatni dok se na plaži plaćaju.

Usluga: Noćenje sa doručkom/Polupansion. Švedski sto u glavnom restoranu za doručak.
Plaćaju se: sva pića u Beach baru, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sokovi od svežeg ceđenog voća, flaširana pića, hrana osim doručka i ostalo van koncepta.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude