Apartmani

Opis

REZIDENCIJA REINE BLANCHE jedna je od najkvalitetnijih u Val Thorens-u i nalazi se već dugi niz godina u našoj ponudi. Locirana je na samom skijalištu (ski in – ski out), u centru mesta. U neposrednoj blizini rezidencije nalazi se glavna šetačka zona u kojoj je većina restorana, kafića, diskoteka “Malesya” (najpoznatija u mestu), kao i sportski centar sa svim svojim sadržajima (spa centar, bazeni, stoni tenis, teretana…).

Smeštaj:
• Dvosobni apartman (27-30 m²), za 4 do 6 osoba: spavaća soba sa fr. ležajem ili dva single ležaja. Kabina sa krevetom na sprat. Dnevni boravak sa sofom na izvlačenje. Kuhinja sa rernom, frižiderom, mašinom za pranje posuđa, keramičkim posuđem. Kupatilo i odvojeni toalet. Balkon.
• Dvosobni “Comfort” apartman (26-29 m²), za 4 osoba: spavaća soba sa francuskim ležajem. Kabina sa krevetima na sprat ili dnevni boravak sa sofom na izvlačenje. Kuhinja sa rernom, frižiderom, mašinom za pranje posuđa, keramičkim posuđem. Kupatilo i odvojeni toalet. Balkon.
• Apartman (26 m²), za 2 do 4 osoba: kabina sa krevetom na sprat. Dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje. Kuhinja sa rernom, frižiderom, mašinom za pranje posuđa, keramičkim posuđem. Kupatilo i odvojeni toalet. Balkon.


• Studio (18-20 m²), za 3 osobe: dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje. Kabina u ulaznom delu sa single ležajem. Kuhinja sa rernom, frižiderom, mašinom za pranje posuđa, keramičkim posuđem. Kupatilo sa toaletom. Balkon.
Posteljina i peškiri nisu uračunati u cenu.
Usluga: Najam

REZIDENCIJA OLYMPIC omiljena među našim turistima,  locirana je u najvišem i najmirnijem delu Val Thorens-a – kvartu “Slalom”. Nalazi se na samom skijalištu (ski in – ski out), oko 200 m od prodavnica i restorana i oko 400 m od glavne šetačke zone i sportskog centra sa mnogobrojnim sadržajima za zabavu i rekreaciju.

Smeštaj:
Dvosobni apartman (40 m²) za 5 osoba:
  apartman sa balkonom. Kuhinja opremljena rernom/mikrotalasnom pećnicom, mašinom za pranje posuđa, posuđem i frižiderom. Dnevni boravak. Kupatilo sa odvojenim toaletom. Spavaća soba sa tri singl ležaja. Dnevni boravak sa sofom na razvlačenje za dve osobe.

Dvosobni “Comfort” apartman (34-35 m²) za 4 osobe: apartman sa balkonom. Kuhinja opremljena rernom/ mikrotalasnom pećnicom, mašinom za pranje posuđa, posuđem i frižiderom. Kupatilo sa odvojenim toaletom. SPavaća soba sa dva singl kreveta i dnevni boravak sa dva singl kreveta ili  sofom na razvlačenje za dve osobe.

Studio (24 m²) za 3 osobe: studio sa balkonom , kompletno opremljenom kuhinjom – rerna, frižider, mašina za pranje sudova, posuđe. Kupatilo sa odvojenim toaletom. Dnevni boravak sa sofom na razvačenje za dve osobe i singl krevetom.

“Comfort” studio (20-24 m²) za 2 osobe: studio sa balkonom, kompletno opremljenom kuhinjom kupatilom i toaletom. Dnevni boravak sa dva singl ležaja.

Studio (20 m²) za 2 osobe: studio sa balkonom, kompletno opremljenom kuhinjom kupatilom i toaletom. Dnevni boravak sa sofom na razvlačenje za dve osobe.

Posteljina i peškiri nisu uključeni u cenu.
Usluga: Najam

REZIDENCIJA BEAU SOLEIL nalazi se pored objekta “Reine Blanche “, u neposrednoj blizini ski staza, a od sporskog i šoping centra je udaljena 150 m. Ovaj kvalitetan objekat raspolaže apartmanima za smeštaj 4-6 osoba.

Smeštaj:
Trosobni LUX apartman (50 m²), za 6 osoba:
 spavaća soba sa fr. ležajem ili dva single ležaja. Kabina sa krevetom na sprat. Dnevni boravak sa sofom na izvlačenje. Kamin. Kuhinja sa rernom, frižiderom, mašinom za pranje posuđa, keramičkim posuđem. Kupatilo i odvojeni toalet. Balkon.

Rezidencija Diamanto ima fenomenalnu lokaciju u samom centru Val Thorens-a, na samom skijalištu (ski in/ski out). Brojne prodavnice sportske opreme, kafići, restorani i diskoteke nalaze se na samo par koraka udaljenosti od ovog odličnog i moderno opremljenog objekta. Gostima su na raspolaganju luksuzni apartmani za smeštaj 6 osoba.

Smeštaj:
Trosobni LUX apartman  (50 m2) za 6 osoba: 
jedna spavaća soba sa fr. ležajem ili dva single ležaja, druga spavaća soba sa francuskim ležajem. Dnevni boravak sa sofom na izvlačenje, TV, kamin. Kuhinja sa rernom, frižiderom, mašinom za pranje posuđa, keramičkim posuđem. Kupatilo i odvojeni toalet. Balkon.

REZIDENCIJA “TEMPLES DU SOLEIL” je nov objekat u našoj ponudi. Objekat se nalazi na odličnoj lokaciji, na samoj stazi “ski in-ski out”, u najnižem delu Val Thorens-a zvanom “Solleil distrikt”, udaljenom 6-7 minuta od samog centra Val Thorens-a.  Prodavnice, restorani, barovi i supermarketi se nalaze u neposrednoj blizini.

Smeštaj:
• Dvoiposobni apartman (44 m²), za 6 osoba: spavaća soba sa fr. ležajem ili dva single ležaja. Spavaća soba sa krevetom na sprat. Dnevni boravak sa sofom na izvlačenje. Kuhinja sa rernom, frižiderom, mašinom za pranje posuđa, keramičkim posuđem. Kupatilo sa kadom. Kupatilo sa tušem i toaletom. Još jedna odvojeni toalet. Balkon.

• Studio (23 m²), za 4 osobe: dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje. Kabina u ulaznom delu sa krevetom na sprat. Kuhinja sa rernom, frižiderom, mašinom za pranje posuđa, keramičkim posuđem. Kupatilo sa toaletom. Balkon.
Posteljina i peškiri nisu uračunati u cenu.
Usluga: Najam

REZIDENCIJA LAC BLANC je smeštena u samom centru skijališta, na korak od na korak od šoping centra “Peclet”, brojnih prodavnica, marketa, restorana, kafića i diskoteka. Ski staza se nalazi 70 m od objekta i do nje se stiže prelaskom ulice.

REZIDENCIJA ALTINEIGE smeštena je na ulazu letovališta u okrug Arolles. Omiljena za mlade i sportiste, zgrada se nalazi pored autobuske stanice i tržnog i sportskog centra Caron (restorani, prodavnice, itd.). Sportska prodavnica SKISET i pekara nalaze se u prizemlju zgrade. Odličan i lagan pristup stazama.

Smeštaj:
Apartman (28 m²), za 3 osobe:
 dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje i TV. Spavaća soba sa duplim krevetom. Kuhinja sa rernom, frižiderom, mašinom za pranje posuđa, keramičkim posuđem. Kupatilo sa toaletom.

Studio (25 m²), za 4 osobe: dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje. Kabina u ulaznom delu sa single ležajem. Kuhinja sa rernom, frižiderom, mašinom za pranje posuđa, keramičkim posuđem. Kupatilo sa toaletom.

Studio (20 m²), za 3 osobe: dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje. Kabina u ulaznom delu sa single ležajem. Kuhinja sa rernom, frižiderom, mašinom za pranje posuđa, keramičkim posuđem. Kupatilo sa toaletom.

REZIDENCIJA ARCELLE smeštena je u srcu letovališta u okrugu Caron. U neposrednoj blizini brojnih restorana i prodavnica, Arcelle je takođe nasuprot sportskom centru i ima pristup u razne javne objekte (Turistička kancelarija, banke, kancelarija ski lifta, škole skijanja i dečije sanjke).

Smeštaj:
Dvosobni apartman (30 m²) za 4 osobe: 
spavaća soba sa krevetom na razvlačenje. Kabina sa krevetima na sprat ili dnevni boravak sa sofom na izvlačenje. Kuhinja sa rernom, frižiderom, mašinom za pranje posuđa, keramičkim posuđem i mikrotalasnom pećnicom. TV. Internet se doplaćuje u odnosu na pokrivenost. Kupatilo i odvojeni toalet. 6. sprat sa liftom bez balkona, prema jugoistoku. Dozvoljeno je držanje kućnih ljubimaca.

Studio za (28 m²) 4 sosbe : Dnevna soba sa krevetom na razvlačenje, koja se zatvara kliznim vratima. Dva kreveta na sprat. Kuhinja sa rernom, frižiderom, mašinom za pranje posuđa, keramičkim posuđem i mikrotalasnom pećnicom.TV. Internet se doplaćuje u odnosu na pokrivenost. Kupatilo i odvojeni toalet.

REZIDENCIJA CHALET LE CRISTALLO nalazi se u gornjem delu zimovališta u okrugu Slalom, mirnom porodičnom naselju. Cristallo se nalazi na 2 minuta hoda od prolaza žičara i na samo 200m od tržnog centra Peclet sa nekoliko prodavnica i restorana.

Smeštaj:
Četvorosobni dupleks apartman za 8 osoba (80 m²): 
U prizemlju, sa balkonom, okrenut ka jugozapadu. Dnevna soba sa krevetom na razvlačenje i TV-om. Dve odvojene sobe sa singl krevetima i jedna spavaća sa francuskim ležajem. Kuhinja sa rernom, frižiderom, mašinom za pranje posuđa, mašinom za pranje veša, keramičkim posuđem. Kupatilo sa odvojenim toaletom.

Trosobni duplex apartman za 6 ososba (50 m²): U prizemlju, sa balkonom, okrenut ka jugozapadu. Dnevna soba sa krevetom na razvlačenje i TV-om. Dve odvojene sobe sa francuskim ležajevima. Kuhinja sa rernom, frižiderom, mašinom za pranje posuđa, mašinom za pranje veša, keramičkim posuđem. Kupatilo sa odvojenim toaletom.


Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude