Arora hotel

Opis

- 17% POPUSTA uključeno u cenu 
- GRATIS smeštaj za 1 dete do 12 godina - za prevoz avionom

Položaj: Kvalitetan i moderan hotel, nalazi se na lepoj peščanoj plaži, a 5 km od centra Kušadasija, 122 km od bodrumskog aerodroma.
Smeštaj: Sve sobe su klimatizovane, imaju balkon, TV, minibar (plaća se), sef (plaća se), telefon i fen.
Sadržaj: Hotel ima glavni restoran, barove u lobiju i na plaži, spoljašnji bazen, unutrašnji bazen, dečiji bazen, jedan tobogan na bazenu. Aktivnosti i druge usluge uključene u cenu (iste za stranke koje koriste AI i PP uslugu): bežični internet, tursko kupatilo, fitnes centar, stoni tenis. Plaćaju se: sobna usluga, pranje veša, sportovi na vodi, uvozna pića, lekar, diskoteka, sveže ceđeni voćni sokovi, turska kafa, sladoled izvan naznačenih vremena, sva pića posle 23.00 h, masaža, sauna.Sadržaji za decu: dečiji bazen, 1 tobogan na bazenu. 

Usluga: All inclusive, uključeno je: švedski sto za doručak, ručak i večeru; snek 14.30-16.30 (brza hrana, salate, špageti, chickenburger), sladoled 14.30-16.30, čaj, kafa i kolači 17.00-18.00, noćni meni (supa) 23.30-24.00 h. U cenu su uključena pića domaće prizvodnje od 10.30 do 23.00 h. U polupansion je uključen švedski sto za doručak i večeru.
Plaža: Nalazi se na lepoj peščanoj plaži, ležaljke, suncobrani i madraci su besplatni za goste hotela. KAPACITET LEŽALJKI I SUNCOBRANA JE OGRANIČEN.

ALL INCLUSIVE KONCEPT

 www.arorahotel.com                                                                                                                              

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku KUŠADASI - HOTELI


Pronađenih rezultata: 3

Sortiraj po

Slične ponude