Athos Palace Hotel

Opis

Lokacija: hotel Athos Palace se nalazi na peščanoj plaži, 2 km od mesta Kalitea, na istočnoj obali Kasandre, oko 85 km od Soluna.
Sadržaj: Hotel je deo lanca G-hotela. Gostima je na raspolaganju recepcija, otvoreni bazen, zatvoreni bazen (ne greje se), restoran, nekoliko barova, snek bar, suvenirnica, teniski tereni, taverna, dečji klub, igralište, parking, sportovi na vodi, košarkaški teren, bežični internet na recepciji ( uz doplatu ). Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju (osim za goste sa uslugom sve uključenoki sadržaji.

Sobe: Hotel poseduje 387 prostranih i udobnih soba, poseduju klima uređaj, kupatilo sa fenom za kosu, balkon, SAT TV, telefonsku liniju, mini frižider, sef.
Standardna soba pogled planina: Oko 23 m², pogodne za 2-4 osobe, sa francuskim ili dva odvojena kreveta i sofom i pogledom na planinu.
Standardna soba pogled more: Oko 23 m², pogodne za 2-4 osobe, sa francuskim ili dva odvojena kreveta i sofom i sa pogledom na more.
Superior soba pogled more: Oko 33 m², pogodne za 2-4 osobe, sa francuskim ili dva odvojena kreveta, kombinovana dnevno-spavaća soba, sa pogledom na more.
Junior suite pogled planina: Oko 50 m², pogodna za 2-4 osobe, sa francuskim ležajem na ornjem spratu i sofom na donjem, kombinovana dnevno-spavaća soba u stilu mezonete, pogled na planinu.
Superior suite pogled more: Oko 60 m², pogodna za 2-4 osobe, na dva nivoa, sa dnevnom sobom na donjem nivou i velikom spavaćom sobom na gornjem nivou, sadrži dva kupatila i balkon sa pogledom na more.


Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude