Hotel

Opis

Smeštaj je u Minhenu (Nemačka) u hotelima u rangu 3* ili 4*. Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj je u navedenom hotelu do popune mesta:

TRYP BY WYNDHAM HOTEL MUNICH NORTH 3* https://www.wyndhamhotels.com/tryp/neufahrn-bei-freising-germany/tryp-by-wyndham-munich-north/overview
Hotel je u rangu 3* i nalazi se na liniji gradskog prevoza, na oko 20 min vožnje od centra grada. Hotel ima restoran, bar, parking. Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), fen, TV, sef i Wi-Fi. Doručak se služi po principu samoposluživanja

LEONARDO HOTEL MUNICH CITY EAST 3* www.leonardo-hotels.de/leonardo-hotel-munich-city-east - za polazak 01.05.
Hotel je u rangu 3* i nalazi se na liniji gradskog prevoza, na oko 7km od centra grada. Hotel ima 215 soba, restoran, bar, terasu. Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), fen, TV, sef i Wi-Fi. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

LEONARDO HOTEL MUNICH CITY SOUTH 3* www.leonardo-hotels.de/leonardo-hotel-munich-city-south
Hotel je u rangu 3* i nalazi se na liniji gradskog prevoza, na oko 5km od centra grada. Hotel ima 159 soba, restoran, bar, terasu. Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), fen, TV, sef i Wi-Fi. Doručak se služi po principu samoposluživanja.


Ovaj smeštaj se nalazi u sledećim aranžmanima

Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude