Belconti Resort Hotel

Opis

- 7% POPUSTA uključeno u cenu 
- GRATIS smeštaj za 1 dete do 13 godina!!

Lokacija:
Hotel se nalazi u Beleku . Udaljen je 30km od aerodroma Antalija .
Smeštaj: Ukupan broj smeštajnih jedinica u glavnoj zgradi je 596, deo vile i prostor kluba. U sklopu vile, deo hotela su i Club sobe (nalaze se u vrtu na 2. i 3. spratu, jedna spavaća soba, jedno kupatilo, mermerni pod, max. 2+1 osoba). Sve smeštajne jedinice hotela imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, tepih u sobama u glavnoj i aneks zgradi, keramičke pločice u club sobama, mini bar (voda i bezalkoholna pića se svakodnevno dopunjuju), sef, SAT TV i muzičke kanale, balkon, Wi-Fi je besplatan.
Sadržaj: Glavni unutrašnji i spoljašnji restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani (turski, italijansk(deci ispod 7 godina nije dozvoljen), restoran morske hrane, barovi oko celog hotelskog kompleksa, snek bar i restoran pored bazena. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: lekar, čuvanje dece, vešeraj, telefon, fax, internet, prodavnice, rent a car, internet kafe, kompjuterske igrice. Wi-Fi u celom hotelu se ne naplaćuje.
Usluga: Ultra All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, kasni doručak, popodnevna užina, sladoled u podne, torta i kolači u podne, večera i večernja supa, sva domaća i određena standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10-02h sladoled u određenim satima. Ultra All Inclusive koncept ne obuhvata: A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred i sa doplatom, luksuzna uvozna pića, sveže ceđene sokove, šampanjac, flaširana pića, sva pića posle 02h, energetska i pića u limenci, sobnu uslugu.
Plaža: Hotelska privatna, peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Privatni paviljoni na plaži uz rezervaciju unapred se posebno plaćaju.


Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, stoni tenis, košarka, odbojka, mini golf, odbojka na plaži su besplatni. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: Wellness centar, masaža, motorizovani sportovi na vodi, tenis, osvetljenje teniskih terena, oprema i časovi tenisa, bilijar, kuglanje, kompjuterske igrice.Zabavni programi sa profesionalnom grupom, takmičenja tokom dana i večernji šou programi. Mini klub za decu uzrasta od 4 do 11 godina. Tinejdž klub za decu uzrasta od 12 do 16 godina.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude