Hotel Park

Opis

Lokacija: Hotel Park je kompletno renoviran 2020. god. Nalazi se u samom centru Bleda, a od jezera ga deli ulica. Sa ukupno 218 soba ovo je najveći hotel na Bledu. 
Sobe: Svaka soba ima kupatilo, fen, klima uređaj, TV, telefon,  mini bar, sef i balkon. Hotel je pet-friendly i ima manji broj soba namenjen gostima za boravak u pratnji kućnog ljubimca.
Sadržaj: Hotelski a la carte kafe restoran Park dom je originalne Bledske krempite, popularnog dezerta po kome je poznat, a pored njega gostima je uz glavni pansionski restoran na raspolaganju i picerija.Unutrašnji bazen sa termalnom vodom temperature oko 30-33° C nalazi se na poslednjem spratu hotela i ima panoramski pogled na jezero i okolinu, pored bazena gostima su na raspolaganju infracrvena, turska i finska sauna.
THAI WELLNESS CENTAR nalazi se u sklopu hotela Park 4*, nudi gostima prostor za relaksaciju sa širokom ponudom tajlandaskih masaža, koje izvode maseri sa dalekog Istoka.
Gostima hotela Park 4* na raspolaganju je unutrašnji bazen sa termalnom vodom temperature oko 28° C nalazi se na poslednjem spratu hotela i ima panoramski pogled na jezero i okolinu, pored bazena gostima je na raspolaganju i jedan whirlpool i 2 finske saune. 


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude