Azure by Yelken hotel

Opis

- 15% POPUSTA uračunato u cenu
- GRATIS smeštaj za 1 dete do 12 godina

Lokacija: Nalazi se na plaži, na oko 4 km od Turgutreisa, 22 km od centra Bodruma i oko 50 km od aerodroma. Izgrađen je 2007, a potpuno renoviran tokom 2018. i 2019. godine. Zahvata površinu od 20.000 m.

Plaža: Plaža je peščano-šljunkovita, hotelska, i ima platformu za sunčanje. Ležaljke, suncobrani, madraci i peškiri su besplatni. Bar na plaži takođe je besplatan za goste hotela.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od dve četvorospratne, glavne zgrade i aneks dela, u kojima se nalazi ukupno 232 sobe. Standardna soba (sa pogledom na kopno ili more) je površine 22-25 m2 (za maksimum 3 osobe), a 3 sobe namenjene osobama sa posebnim potrebama nalaze se u glavnoj zgradi. Superior soba je površine 45-50 m2 (za maksimum 4 osobe). Sve sobe su renovirane i imaju centralni klima uređaj, LCD TV sa satelitskim kanalima, WiFi internet (besplatno), telefon, sef (besplatno), mini-bar (voda, bezalkoholna pića – na dan dolaska, besplatno), fen za sušenje kose, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaji :Osnovni restoran (dijetetski i vegetarijanski meni), 2 a la carte restorana (turski, riblji – plaća se), 4 bara, 3 spoljašnja bazena, 2 vodena tobogana, unutrašnji bazen, konferencijska sala, WiFi u lobiju i zajedničkim prostorijama, stoni tenis, dva teniska terena (tvrda podloga), teretana, sauna, tursko kupatilo, aerobik, akvabik, pikado, odbojka na plaži, diskoteka (besplatan ulaz), animacije, dečiji klub (za uzrast 4-12 godina), dečiji meni u restoranu, 2 dečija bazena, 2 vodena tobogana za decu, igralište za decu. Plaćaju se: masaže i tretmani u Spa centru i turskom kupatilu, bilijar, internet cafe, sportovi na vodi, iznajmljivanje teniskih reketa i opreme, osvetljavanje teniskih terena, prodavnice, usluga pranja i peglanja veša, hemijsko čišćenje, dadilja, doktor.

Usluga: Ultra All Inclusive - sve uključeno (doručak-ručak-večera) - buffet servis, kafa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića-prema hotelskim pravilima.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude