Vogue Hotel Bodrum

Opis

- GRATIS smeštaj za 2 dece (prvo dete do 12 godina, drugo do 3 godine)
Položaj:
Hotel se nalazi u regiji Torba. Od centra Bodruma je udaljen oko 8 km, a od aerodroma u Bodrumu oko 27 km. Zauzima površinu od 200.000 m2. Otvoren je 2013.godine, a delimično renoviran 2016.godine.
Smestaj: Sobe su raspoređene u garden delu hotela i glavnoj zgradi. Sve su klimatizovane, imaju balkon, mini-bar, bežični internet (bez doplate), sef (bez doplate), SAT TV, fen, telefon, bade mantil, papuče, ketler sa izborom kafe i čaja.
Usluga: Ultra all inclusive



Sadržaj: Glavni restora, 4 a la carte restorana, 11 barova (lobby bar radi 00-24h), poslastičarnica, kafeterija, 3 spoljašnja bazena, aqua park sa 17 tobogana sa delom za bebe (najveći u regiji, prostire se na oko 12.000 m2), 1 unutrašnji bazen i dečiji bazen, wi-fi, luna park (panorama, karusel, automobili na sudaranje), đakuzi, stoni tenis, mali fudbal, odbojka na plaži, pikado, teretana, nemotorizovani sportovi na vodi, surf uz dozvolu, parno kupatilo, boćanje, tursko kupatilo, gimnastika u vodi, sauna, diskoteka, animacija, teniski teren sa tvrdom podlogom, najam reketa i loptica za tenis, aerobik, ležaljke i suncobrani. Za decu postoji "Kids Town" koji se prostire na 50.000 m2 - dečiji klub iz snova koji je pravi mali grad gde deca mogu da uživaju u pregršt različitih aktivnosti, Wonder Vogue Kids restoran (ručak 12.00-14.30 i užine 16.00-17.00), igralište i mini zoo vrt.
Plaza : Hotel se nalazi na samo plazi


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude