Grand Park Bodrum

Opis

- 22% POPUSTA uključeno u cenu 
- GRATIS smeštaj za 1 dete do 12 godina
Položaj:
Nalazi se na plaži, na oko 4 km od Turgutreisa, 22 km od centra Bodruma i oko 50 km od aerodroma. Izgrađen je 2007, a renoviran 2009. godine. Zahvata površinu od 20.000 m.
Sadržaji: bežični internet u lobiju, stoni tenis, aerobik u vodi, dva teniska terena (tvrda podloga), reketi i loptice, teretana, sauna, parno kupatilo, hamam, aerobik, pikado, diskoteka (ulaz), luk i strela, nemotorizovani sportovi na vodi. Sadržaji za decu: dva tobogana, dva dečija bazena, dečiji klub (4-12 godina), igralište, dečiji bife, mini disko.
Smeštaj: Standardne sobe su površine 21-28 m², sve su klimatizovane, imaju balkon, sef (besplatan), mini bar (besplatan, obnavlja se voda jednom dnevno), fen, telefon i TV sa satelitskim kanalima.
Plaža je peščana, hotelska, ima platformu za sunčanje, a ležaljke, suncobrani, madraci i peškiri su besplatni za goste hotela. Hotel ima dva spoljašnja bazena, dva tobogana, unutrašnji bazen, glavni restoran, dva a la kart restorana i četiri bara.
Usluga: Ultra All inclusive. U cenu je uključeno: švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, razne užine 24 časa u „Food Court“ restoranu, kafa, čaj i kolači 11.00-18.00, gezleme 11.00-15.30, sladoled 12.00-16.00. Za vreme ručka i večere u glavnom restoranu je predviđen deo za decu, dijabetičare i vegetarijance. U cenu su uključena alkoholna i bezalkoholna pića domaće proizvodnje u vremenu od 10.00 do 24.00 h.

ALL INCLUSIVE KONCEPT

www.corendonhotels.com

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku BODRUM - HOTELI 


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude