Lujo Hotel Bodrum

Opis

- 15% POPUSTA uključeno u cenu
- GRATIS smeštaj za 2 dece (prvo dete do 12 godina, drugo do 2 godine)
Položaj: Udaljen je 15 km od aerodroma, 20 km od centra Bodruma. Počeo je sa radom 2017. godine, prostire se na površini od 90.000 m2. Nalazi se na privatnoj peščanoj plaži (beli pesak). Bar, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.
Smeštaj: U trinaest četvorospratnih blokova je raspoređeno 20 različitih tipova soba. Superior sobe su sa delimičnim i direktnim pogledom na more (max 2+1 osoba, 45 m2), laguna superior sobe sa delimičnim i direktnim pogledom na more (swim up sobe, max 2+1 osoba, 45m2), deluxe sobe sa delimičnim i direktnim pogledom na more (max 2+2 osobe, 50 m2), family sobe sa delimičnim i direktnim pogledom na more (max 4 osobe, 60 m2). Sve sobe imaju individualni klima uređaj, sef (besplatno), telefon, fen, peglu i dasku za peglanje, mini i maxi bar (gazirani i negazirani sokovi, voda, pivo, vino, krekeri, čips, marmelade i čokolade - besplatno), WiFi (besplatno), balkon ili terasu. Porodične sobe imaju i play station, dečije bade mantile i papuče i kozmetičke proizvode za decu.


Sadržaj: Glavni restoran (otvoren 24h), 6 a la carte restorana (turski, italijanski, azijski, riblji - besplatno, uz rezervaciju; japanski(13+) i steak restoran se dodatno plaćaju), 11 barova, unutrašnji bazen, 4 spoljašnja bazena (jedan je sa morskom vodom), akva park sa 6 tobogana, sala za konferencije, WiFi (besplatno), sauna, tursko kupatilo, teniski teren, teretana, pikado, dnevne i večernje animacije, dečiji bazen, 2 dečija vodena tobogana, dečije igralište, dečiji klub za uzrast 1-17 godina, dečiji meni u restoranu, dečija diskoteka, bioskop. Plaća se: masaže, pilates, usluge frizerskog salona, motorni sportovi na vodi, časovi tenisa, plivanja, ronjenja, plesa i jedrenja, usluge pranja i peglanja veša, usluge dadilje i doktora.
Usluga: Luxury a la carte all inclusive.
Plaža: Hotel ima oko 1km dugu plažu sa  belim peskom ( Joy Beach, Escape Beach, Indigo Beach Club +16, Secret Beach) i pontonom dužine 1.850m2. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude