Dragut Point South

Opis

- 15% POPUSTA uračunato u cenu
- GRATIS smeštaj za 1 dete do 12 godina
Položaj
: Hotel Dragut Point South je otvoren 2014. godine. Nalazi se na samom šetalištu regije Turgutreis, uz koju se prostire gradska plaža. Hotel ima svoj privatni deo plaže. Od centra Turgutreisa je udaljen 2 km, od grada Bodruma 18 km, dok je od aerodroma Bodrum udaljen 50 km.
Smeštaj: Hotel ima 84 sobe. Svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, frižider, sef i balkon.
Sadržaj: U hotelskom restoranu se osim glavnih obroka služe i kasni doručak, užine i kasna večera. A la carte restoran se nalazi na poslednjem spratu hotela, a postoje i 2 bara, od kojih je jedan smešten u lobby-ju hotela dok je drugi bar u blizini bazena. Od dodatnih sadržaja u hotelu gosti mogu koristiti wi fi internet konekciju, servis za pranje i peglanje veša, usluge fotografa i usluge lekara na poziv. Hotel ima spoljašnji bazen koji se nalazi između dve zgrade povezane recepcijom. Pored njega se nalazi i manji bazen za decu. Manji spa i wellness centar ima u svom sastavu saunu, tursko kupatilo, frizerski salon i prostoriju za tretmane lepote. Fitnes centar je namenjen ljubiteljima aktivnijeg odmora. Tokom dana se organizuju različiti vidovi zabave, kako za decu tako i za odrasle.
Usluga: All inclusive - "sve uključeno" - doručak, kasni doručak, užina, ručak, večera, kasna večera, alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje - izbor više jela).


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude