Jasmin Beach Hotel

Opis

- 27% POPUSTA uključeno u cenu
- GRATIS smeštaj za jedno dete do 13 godina
Položaj:
Nalazi se u zalivu Gumbet. Udaljen je samo 3 km od centra Bodruma do kojeg se brzo stiže lokalnim dolmušima. Počeo je sa radom 1995. godine, ali je potpuno renoviran 2014. godine. Hotelski kompleks zauzima površinu od 13.200 m2. Neobično raznovrstan sadržaj za hotel te kategorizacije apsolutno ga izdvaja iz ponude i svaki odmor čini kvalitetnijim.
Smeštaj: Hotelski kompleks se sastoji od jedne 3-ospratne zgrade koja raspolaže sa 83 hotelske sobe (30 m2, za maksimalno 3 osobe) i klub dela u kom se nalazi dvadeset 2-ospratnih i 3-ospratnih blokova i koji raspolaže sa 131 klub soba (27 m2, za maksimalno 3 osobe) i 60 dvosobnih klub porodičnih soba (38 m2, za maksimalno 4 osobe). Sve sobe imaju balkon ili terasu, klima uređaj (klub sobe - individualni, hotelske sobe - centralni), telefon, TV, sef, mini-bar (prazan), fen za sušenje kose.
Sadržaj: Osnovni restoran, a la carte restoran (internacionalni - besplatno jednom u toku boravka, uz rezervaciju), 5 barova, 4 spoljašnja bazena, 3 bazena za decu, 3 tobogana, jedan unutrašnji bazen, WiFi u lobiju hotela (besplatno), sauna, parno kupatilo, hamam, stoni tenis, pikado, teretana, animacije. Plaćaju se: masaže i tretmani u spa centru, doktor, sportovi na vodi, uvozna alkoholna pića, ceđeni sokovi, turska kafa.
Plaža: Hotel ima svoj deo na gradskoj peščano-šljunkovitoj plaži u Gumbetu. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni za goste hotela.
Usluga: All inclusive – „sve uključeno“ po hotelskim pravilima (samoposluživanje – izbor više jela).

ALL INCLUSIVE KONCEPT

www.jasminbeach.com

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku BODRUM - HOTELI 


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude