Cooee Club President

Opis

Lokacija: hotel Cooee Club President moderan hotel sa odličnim odnosom cene i kvaliteta. Ovaj renovirani hotel se sastoji od glavne zgrade i bungalova i nalazi se neposredno uz javni akva park, koji ga odvaja od peščane plaže. Nalazi se na oko 5 km od centra Hamameta, 117 km od aerodroma u Monastiru, 77 km od aerodroma Tunis-Carthage u Tunisu. Od hotelskog kompleksa do peščane plaže je oko 100 metara. Između plaže i hotela su akva park i ulica. 
Hotelska ponuda: dva spoljašnja bazena sa delom za decu, glavni restoran, glavni bar otvoren 24 časa, bar pored bazena, bar na plaži, a la carte restoran, a la carte restoran na plaži, recepcija 24 časa, lift u glavnoj zgradi, butik, suvenirnica. ležaljke i suncobrani na plaži i oko bazena, peškiri za plažu uz depozit, bežični internet u glavnoj zgradi (u delu sa bungalovima nema interneta), vaterpolo, odbojka u bazenu, boćanje, stoni tenis, pikado, mini golf, aerobik, akva fitnes, streč, dva teniska terena, večernja animacija (kabarei, tradicionalni tuniški šou, karaoke, tematske večeri), mini klub (4-12 godina), animacija, igralište, dečiji disko, dečiji bazen. Sef u sobi, uvozna pića, a la carte restorani, spa i welness, kozmetički salon, bilijar, sportovi na vodi sa motorom, golf, oprema za tenis, lekar, frizer dodatno se plaćaju. Akva park pored hotela je javni, ne pripada hotelu i ulaz se plaća.


Sobe: klima uređaj, SAT TV, sef (uz doplatu), telefon, mini bar (puni se negaziranim pićima na dan dolaska), kupatilo, balkon ili terasa.
Ishrana: all inclusive ili sve uključeno što podrazumeva doručak, kasni doručak, ručak, večeru, alkoholna i bezalkoholna pića domaće proizvodnje u glavnom baru i baru na plaži, kafa, čaj i peciva 16.00-17.00h. Glavni obroci se služe po principu samoposluživanja. Napomena: sve sobe su renovirane.


Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca