Pearl Beach Resort

Opis

Lokacija: Pearl Beach Resort je atraktivni turistički kompleks, smešten na samoj obali u prelepoj uvali između Petrovca i Bara. Blizina okolnih gradova, kao i aerodroma dodatno upotpunjuje ponudu Pearl Beach Resorta. Na svega 25 km udaljenosti nalazi se metropola crnogorskog turizma Budva, dok se aerodromi nalaze u neposrednoj blizini (aerodrom Podgorica 39 km, aerodrom Tivat 48 km).
Ponuda: Rekonstrukcijom je hotel podignut na znatno viši nivo, na 4* uz bitno proširenu ponudu na nivou celog kompleksa. Dodati su sledeći sadržaji: lobi bar, mini klub, tinejđžer klub, biznis sala i teretana.
Gosti hotela imaju na raspolaganju restoran koji se nalazi na samoj obali mora. Hotel ima prostoran parking koji je besplatan za goste hotela. Na krovu je izgradjen moderan roof bar do kojeg se ide liftom, kapaciteta 200 mesta, odakle se prostire pogled na celi Čanj.Gosti Pearl Beach Resorta mogu uživati u zelenim površinama, parkovima, sportsko-rekreativnim terenima, bazenskom kompleksu, mini Aqua Parku, mnogobrojnim barovima, dečijim klubovima i igralištima.


Veličina resorta i raznovrsni sadržaji raspoređeni na različitim lokacijama, omogućavaju da gosti sa svojim porodicama uživaju u privatnosti.Pearl Beach Resort funkcioniše kao jedinstvena celina koja omogućava da gosti različitih uzrasta i interesovanja uživaju u raznovrsim sadržajima, a ujedno garantuje odmor u luksuzno opremljenim sobama i apartmanima, koji zadovoljavaju standarde visokog turizma. Izlazak na samu obalu, prostranstvo preko 120.000 m2, prirodni ambient je nešto sto Pearl Beach Resort čini jedninstvenim na Crnogorskom primorju.
Smeštaj: Sobe i apartmani kategorije 4* zadovoljavaju sve moderne standarde visokog turizma i poseduju tehnologiju pametnih soba. Većina soba je sa pogledom na more. Sadržaji soba su: klima uredjaj, TV, telefon, kupatilo sa fenom, sef, frižider, radni sto…

NAPOMENA: smeštaj u delu resorta koji se zove Hills ( ex Krušik) nije za starije i teže pokretne osobe jer nema lifta, samo stepenice.
Usluga: All inclusive, švedski sto.
Plaža: Hotelska plaža, koja je neizostavni do resorta, prostire se na 600 m dužnih i prekrivena je naslagama sitnog raznobojnog peska po kojem je je celo naselje dobilo ime Biserna Obala (Pearl Beach). Svojom pozicijom i ambijentom Pearl Beach Resort predstavlja mali turistički grad čija izolovanost od glavne saobraćajnice omogućava prijatan i bezbedan odmor.Plažni mobilijar se dodatno plaća.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude