Slovenska plaža

Opis

Lokacija: Nalazi se na samoj obali mora u zavisnosti od kalete 50 m do 150 m od plaže, na 10 min šetnje od Starog grada. Naselje je zamišljeno kao jedinstvena celina i sastoji se iz tri dela: objekti za prijem gostiju, objekti za smeštaj gostiju i objekti za ishranu, sport i rekreaciju.
Usluga: PP – polupansion (doručak / večera – švedski sto), AI- all inclusive (doručak, ručak, večera-švedski sto), napitak uz obrok, all incl. bar 10-24h (svako veče živa muzika), sladoled ili nacionalna poslastica (palačinke / priganice) u 11h, kolač / voće / nacionalna poslastica u 16h, nacionalna pića, folklorne večeri jednom nedeljno, wellness i spa, sportske aktivnosti (joga, pilates, aquabic, zumba, salsa, škola plivanja, teretana na otvorenom, teniski / golf tereni, dečiji bazen sa toboganima), gumeni grad, igraonica i dečije predstave uveče.


Smeštaj: 1016 smeštajnih jedinica sobe/apartmani rasporedjene u dve kategorije sa 3* i 4*. Svaka soba/app 3* standardno opremljena, ima kupatilo sa tušem, SAT TV, frižider, klimu, sef i WiFi uzdoplatu. Većina soba/app ima i balkon (uz doplatu), a studia/app i kuhinju (na zahtev). Svaka soba/app 4* luksuzno opremljena, ima kupatilo sa tušem, SAT TV, frižider, klimu, sef i besplatan WiFi. Većina soba/app ima i balkon (uz doplatu), a studia i app nemaju kuhinje.
Sadržaj: Naselje poseduje recepciju, restorane, caffe barove, aperitiv barove, samoposlugu, wellness i spa, teniski i golf tereni, animacija, igraonica i bazen za decu, Rondo bazen sa morskom vodom i bioskop od 15/06-15/09, wireless internet gratis na javnim mestima (recepcija, loby, restoran Pjaca), parking koji se plaća. Napomena: TN je kompletno renovirano.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude