Saraya Corniche Hotel 5*

Opis

Ovaj objekat je udaljen 6 min hoda od plaže. Preko puta obale Arabijskog zaliva nalazi se jedan od najnovijih hotela sa 5 zvezdica u Dohi. Hotel Saraya Korniche nudi sadržaje za poslovne putnike u okviru objekta, kao i lak pristup dinamičnoj poslovnoj četvrti. Turisti takođe mogu uživati u vrhunskom luksuzu i raskošnoj udobnosti. Objekat se nalazi u blizini čuvenih znamenitosti u Dohi, uključujući Korniš, suk Vakif i Muzej islamske umetnosti.
Prostrane, dobro opremljene sobe i apartmani tipa "suite" uređeni su u savremenom stilu. Smeštajne jedinice uključuju moderne sadržaje koji upotpunjuju doživljaj mirnog sna. Sobe su opremljene flat-screen TV-om, a pojedine imaju prostor za sedenje, u kojem možete da se opustite nakon dana ispunjenog aktivnostima. Na raspolaganju je i kuvalo. Smeštajne jedinice uključuju sopstveno kupatilo. Dodatne pogodnosti obuhvataju bade-mantile, papuče i besplatan toaletni pribor. Obezbeđen je i TV sa satelitskim kanalima.
Gosti mogu uživati u internacionalnim jelima u hotelskom restoranu Izmir. Kafa i karam su na raspolaganju u salonu Divan.
Na nivou lobija nalazi se klub zdravlja, gde gosti mogu besplatno koristiti najsavremeniju opremu, bazen, saunu, hidromasažnu kadu i parna kupatila.
Hotel Saraya Corniche udaljen je 1,6 km od Kraljevske palate Divan Emiri i 4,2 km od Stadiona sportskog kluba Katar. Međunarodni aerodrom Hamad nalazi se na 8 km.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca