Radisson Blue Hotel Doha 4*

Opis

Ovaj hotel sa 4 zvezdice smešten je u srcu trgovačke četvrti u Dohi. Poseduje otvoreni bazen, klub zdravlja i više od 19 restorana i barova. Gostima su na raspolaganju besplatna usluga aerodromskog prevoza i besplatan bežični internet.
Luksuzne sobe hotela Radisson Blu Doha imaju moderan i elegantan enterijer, uređen u arapskom, japanskom ili indijskom stilu. Sadrže luksuznu posteljinu, TV sa satelitskim kanalima i elegantno sopstveno kupatilo.
Spa centar hotela Radisson Blu Doha nudi niz mogućnosti za opuštanje, uključujući masaže celog tela, tretmane lica i saunu. Ponuda hotela takođe obuhvata 3 bazena i moderno opremljenu teretanu sa vrhunskom opremom za kardio vežbe.
Gosti hotela Radisson Blu mogu uživati u autentičnim indijskim jelima u restoranu Bombay Balti ili u italijanskim testeninama i picama u restoranu Italian Job. Obroci mogu biti posluženi u zatvorenom prostoru ili napolju.
Hotel Radisson Blu je smešten na 30 minuta vožnje od Međunarodnog aerodroma Hamad. Na raspolaganju je besplatna usluga aerodromskog prevoza. U okviru objekta postoji besplatan privatni parking.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca