Sheraton Jumeirah Beach

Opis

Lokacija: Idealna lokacija ovog ovog hotela daje mogućnost svim gostima da veoma lako i brzo dođu do svetski najpoznatijih lokacija u Dubaiju – sa jedne strane hotel je okružen Dubai Marinom, od čijeg centra tzv. The Walk sa najekskluzivijim restoranima, prodavnicama i zabavnim sadržajima, ga deli samo 2 km, dok sa druge strane izlazi na svoj privatni deo najpoznatije Jumeirah Beach plaže. Hotel je odlično povezan i sa poznatim tržnim centrom Mall of Emirates, zatim Ski Dubai i velikim akva parkom Aquaventura, kao i sa Marina Yacht klubom. Od međunaradnog aerodorma je udaljen oko 30 km.
Hotelska ponuda: Ovaj hotelski rizort je omiljeno utočište sa 5 zvezda svim gostima koji žele prijatan i ugodan odmor, zahvaljujući svojoj lokaciji kao i odnosu cene i kvaliteta. Smešten je na površini od 10.000 m² sa uređenim vrtovima u senci palmi, sa izlazom na privatni deo peščane plaže. Hotelska recepcija je otvorena 24h, a hotel nudi ukupno 3 a la carte restorana italijanske, kineske i internacionalne kuhinje i 3 bara raspoređenih u hotelskom kompleksu. Glavni hotelski restoran Palm Garden Restaurant & Terrace je otvoren tokom celog dana (korišćenje shodno uplaćenoj vrsti usluge) u prijatnom ambijentu, a svakog petka se služi „karnevalski brunch“, dok hotelski Bliss Lounge sa kosmopolitskom i modernom atmosferom predstavlja jedan od najposećenijih barova u celom Jumeira Beach Residence-u (JBR). Hotel poseduje 1 veliki spoljašnji bazen sa odvojenim delom za decu, kao i Armonia Spa centar sa posebnim delom za muškarce i žene i mnogobrojnim terapijama, prostoru za masažu, saunom, parnim kupatilom i fitnes centrom sa teretanom. Bilo da želite da se opustite ili plivate, igrate se ili sa porodicom tražite dodatnu zabavu i avanturu, Sheraton Jumeirah Beach Resort ima ponešto za svakoga - od odbojke na pesku, vožnje bananom i kajakom, do jedrenja, jedrenja na dasci, pecanja na dubinama, parasejlinga i skijanja na vodi, svi sportovi na vodi su dostupni uz doplatu u saradnji sa Sky & Sea Adventures u okviru hotelskog kompleksa.
Plaža: Hotel ima svoju peščane plaže sa belim peskom, ležaljkama i suncobranima sa koje se pruža pogled na more Arapskog zaliva dok se sa druge strane može uživati ispod palminog drvaća oko bazena.
Usluge i aktivnosti uz doplatu: A la carte restorani uz rezervaciju, Armonia Spa centar kao i treninzi uz profesionalne trenere u hotelskom fitnes centru, prostorije za masaže, tretmani lepote, pedikir, manikir, frizerski salon, sauna, svi navedeni motorizovani sportovi na vodi kao i oprema (loptice i reketi) za skvoš.
Sobe: Hotel raspolaže sa ukupno 256 soba različitog tipa, od kojih u našoj ponudi izdvajamo Deluxe Walk sobe (sobe sa pogledom ka The Walk šetalištu) sa pogledom na kopno i Deluxe Sea View sobe sa pogledom na more. Oba tipa soba su predviđene za smeštaj maksimalno 2 odrasle osobe i 1 deteta ili 3 odrasle osobe ili 1 osobe. Navedene sobe su površine 36 m², prijatnog dizajna sa kupatilom/WC, imaju fen, bade-mantil, papuče, TV, telefon, Wi-Fi, klimu, mini bar (uz doplatu), aparat za kafu ili čaj, sef (uz doplatu), room servis (uz doplatu). Razlika u sobama je u pogledu: na kopno ili more.
Ishrana: Bed and breakfast tj. noćenje sa doručkom (uz mogućnost doplate za polupansion - BB ili pun pansion - FB) prema hotelskim pravilima i radnim vremenom svakog restorana ili bara posebno. Ishrana je na bazi noćenja sa doručkom na bazi bogatog švedskog stola (samoposluživanje, prilagođeno Covid protokolima ove sezone) ili u vidu menija u a la carte hotelskim restoranima.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca