Novotel Dubai Al Barsha

Opis

Lokacija: Novotel Dubai Al Barsha je savršen izbor za turiste i poslovne putnike koji žele da im ova lokacija bude početka tačka za istraživanje kosmopolitskog Dubaija. Hotel sa 4 zvezdice, sa ukupno 41 spratom, smešten u centru Dubaija sa odličnim pristupom glavnim gradskim poslovnim centrima i atrakcijama u slobodno vreme, uzdiže se iznad Sheik Zayed Road-a (najpoznatije saobraćajnice u u Dubaiju), u blizini glavnih gradskih poslovnih centara i turističkih atrakcija. Stanica metroa Mashreq, preko puta ulice, nudi brzi pristup čuvenom tržnom centru Mall of the Emirates na oko 1,5 km. Za ljubitelje aktivnijeg odmora u blizini je Ski Dubai, peščana plaža Jumeirah, za šetnju Souk Madinatom, za najbolje fotografije jedna od najviših i najlepših zgrada sveta Burdž Kalifa, kao i Svetski trgovinski centar. Poznata plaža Pointe je na oko 10 km a od međunarodnog aerodroma Dubai je udaljen oko 30 km. 
Hotelska ponuda: Kao gradski hotel sa odličnom lokacijom, hotel svoijm gostima nudi glavni restoran internacionalne kuhinje, kao i snek i kafe bar,1 a la carte restoran, 2 spoljašnja bazena sa grejanom vodom (od kojih je jedan na krovu hotela), fitnes centar sa teretanom i najmodernijim spravama, manji Spa centar sa sounom, parnim kupatilom kao i raznim tretmanima za lice i telo. Hotelski šatl bus besplatno svakog dana prevozi goste hotela do najvećih atrakcija grada, za najmlađe je obezbeđen mini klub, a za sve goste Wi-Fi  u lobiju i javnim površinama. Usluge pranja i peglanja veša (uz doplatu), room servis (uz doplatu), parking, kao i menjačnica. Teren za golf na udaljenosti oko 3 km od hotela.
Plaža: Pointe Beach, sa pogledom na svetski poznat hotel Atlantis The Palm, brojim prodavnicama i restoranima udaljena je oko 10 km od hotela. Javna plaža Kite Beach je udaljena oko 12 km.
Usluge i aktivnosti uz doplatu: A la carte restoran uz rezervaciju, sve usluge u Spa centru, različite vrste masaža, tretmana lepote, pedikir, manikir, frizerski salon, kao i svi motorizovani sportovi na vodi na bilo kojoj javnoj gradskoj ili privatnoj plaži. Brži protok interneta u sobama, servis za paranje i sušenje veša, određena inostrana/ uvozna pića u barovima, room servis, oprema za golf, frizerski salon, itd.
Sobe: Od ukupno 465 soba, unašoj ponudi izdvajamo prostrane i udobne Superior sobe koje su površine od 29-33 m² koje za ugodan odmor nude kupatilo/WC, fen, tuš kabinu/kadu, toaletni pribor, klimu, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), TV, fotelju, radni kutak, room servis (uz doplatu), besplatan Wi-Fi internet. Sobe su namenjene za smeštaj maksimalno 2 odrasle osobe i 1 deteta (na zajedničkom ležaju) ili 1 odrasle osobe. Postoji mogućnost upita za manji broj porodičnih soba.
Ishrana: Bed & Breakfast tj. noćenje sa doručkom (uz mogućnost doplate za polupansion – HB) prema hotelskim pravilima i radnim vremenom svakog restorana ili bara posebno na bazi švedskog stola (samoposluživanje, prilagođeno Covid protokolima ove sezone) ili u vidu menija u a la carte hotelskom restoranu (uz doplatu).


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca