Hotel 3*

Opis

OPIS HOTELA: tačno ime hotela biće poznato 7 dana pre polaska na putovanje.

HOTEL „IBIS LYON CENTRE PERRACHE“ 3*** , Lion www.accorhotels.com
Hotel se nalazi u centralnom delu Liona, u neposrednoj blizini stanice TGV „Perrache“. U neposrednoj blizini hotela nalazi se i nekoliko barova i restorana,…. Hotel je standardne „budget“ kategorije sa skromnim sadržajima i nivoom usluge. Hotel poseduje recepciju, mali lobi, aperitiv bar, restoran za posluženje obroka (doručak se servira tipa „continental buffet“ – skroman i jednoličan, kao što je to i uobičajeno u Francuskoj), WiFi konekciju. Sve sobe poseduju kupatilo sa tuš-WC, TV, centralni grejni sistem.


HOTEL „TOUR“ 3***, Bloa www.tour-hotel-blois.fr
Hotel se nalazi u regiji grada Bloa, na samo 3 km od njegovog istorijskog centra, u srcu doline Loare. Skroman objekat sa skromnim nivoom usluga, ali sa prijatnom atmosferom. Sadrži recepciju (zatvorena u periodu od 12-15h i tokom noćnih sati, posle 22h), salon za posluženje doručka (standardan francuski kontinentalni doručak/kroasan, puter, džem), WiFi. Sobe su komforne i lepo uređene, sa dva ležaja, dok su sobe sa pomoćnim trećim ležajem ili na razvlačenje ili je treći ležaj na sprat. Sve sobe poseduju kupatilo sa tuš-WC, TV, centralni aklimatizaciono-grejni sistem.

HOTEL „MARASCHINA“ 3***, San Benedeto http://www.maraschinahotel.it/

Hotel se nalazi na ulasku u malom mestašcu San Benedeto di Laguna na jezeru Garda. Hotel poseduje recepciju potvorenu 24 sata, lobi sa dnevnim boravkom, aperitiv bar, salon za posluženje doručak. Sve sobe poseduju kupatilo sa tuš-WC, centralni grejno-aklimatizacioni sistem.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude