EL PASO CITY

Opis

Zlatiborske brvnare – Premium, opremljene su kuhinjom i trpezarijom, i nude poseban komfor u smislu prostora i uređenja, TV u svakoj sobi, garderober, mini bar, WiFi, terasa. Četiri Premium tradicionalne zlatiborske brvnare nude autentičan smeštaj. Premium brvnare su dvospratne, ukupne kvadrature preko 80m2. Na prvom spratu su smešteni dnevni boravak sa opremljenom kuhinjom i trpezarijom, hodnikom, kupatilo, fen. Na drugom spratu se nalaze dve odvojene spavaće sobe, jedna sa bračnim ležajem, dok su u drugoj spavaćoj sobi dva singl kreveta koji se po potrebi mogu spojiti.
Zlatiborske brvnare – Standard, imaju odvojenu spavaću sobu sa bračnim krevetom ili dva singl kreveta. U dnevnoj sobi se nalazi trosed koji se po potrebi može pretvoriti u komforan ležaj za dve osobe. Sve brvnare poseduju moderno opremljeno kupatilo, fen, TV u svakoj sobi, garderober, WiFi, terasu.


Western hotel sobe - Tri sobe u Western Town-u, opremljene su unikatnim, ručno izrađenim, drvenim nameštajem koji će Vas ostaviti bez daha. Sobe poseduju bračni ležaj za dve osobe, moderno kupatilo,fen, TV, WiFi i prostranu terasu sa pogledom na centar kaubojskog grada.
Kućice na drvetu - Želite li da svoj odmor provedete u senci bora koji raste baš na Vašoj terasi? Kućice na drvetu, san su baš svakog deteta i nedosanjani san većine odraslih. Kućice se sastoje od spavaće sobe sa bračnim ležajem i moderno kupatilo, fen., TV, garderober, WiFi.Sa terase uživate u pogledu na ostatak El Paso City-ja i talasaste obronke Zlatibora.
Karavani - su još jedan autentični vid smeštaja koji možete doživeti samo u El Paso City-ju! Nazvani po glumačkim zvezdama vestern filmova, osam karavana nude smeštaj za dve osobe u singl krevetima na sprat i poseduju moderno kupatilo, fen, WiFi.
Indijanski šatori - Svaki šator ima 4 singl kreveta i ostali neophodni inventar za udoban boravak (sto, stolice). Povedite društvo i organizujte druženje pored ognjišta, uz vatru, u Indijanskom selu!

 


Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca