Elite Byblos

Opis

Lokacija: Strateški lociran u srcu gradske četvrti Al Barša, ovaj savremeni i moderno opremljen hotel sa 5 zvezdica nalazi se u veoma naseljenoj i poznatoj oblasti grada i to preko puta Mall of The Emirates – najpoznatijeg tržnog centra za kupovinu, zabavu i restorane svetske klase u Dubaiju. Kombinujući luksuzno opremljene sobe i apartmane za goste sa poznatim ugostiteljskim objektima širom sveta kao i uvek besprekornom uslugom, Elite Byblos Hotel nudi i turistima i poslovnim putnicima ono što je najvažnije: gostoprimstvo koje prevazilazi sva očekivanja i ostavlja nezaboravne uspomene. Od međunarodnog aerodroma Dubai je udaljen oko 30 km, a od akva parka Wild Wadi Water Park je na samo 10 minuta vožnje, od tržnog centra Dubai Mall je udaljen 15 km, od Dubai Marine 11 km i od Jumeirah plaže oko 6 km.
Hotelska ponuda: Ovaj gradski hotel je idealno lociran za sve ljubitelje zabave i luksuznog šopinga. Kao član Byblos Hospitality Group-e hotel Elite Byblos akcenat postavlja na ljubaznom i profesionalnom osoblju od recepcije koja radi 24h do restorana i pomoćnog osoblja. Pored glavnog restorana, a ujedno i bara koji radi 24h, Monarch Coffee Shop smeštenog na 1. spratu hotela i koji pruža gostima sve vrste internacionalne kuhinje, postoji i libanski a la carte restoran/ nargila bar Bazerkan u prizemlju hotela, kao i Brooklyn Sports Bar-restaurant kao mesto za ljubitelje sporta, dobre američke kuhinje i koktela, gde uz bilijar, pikado i di-džeja je obezbeđen odličan provod. Na krovu hotela se nalazi Zodiac lounge Bar sa pogledom na urbano okruženje. Izvanredno klupsko iskustvo možete doživeti u Emperor noćnom klubu, uz živu muziku ili DJ-a. Flamingo Spa centar pruža različite vrste masaža i tretmana tela, tretmana lica, pedikir, manikir, frizerski salon, dok bazen sa đakuzijem pruža potpuni ugođaj na vrhu hotela do kasnih popodnevnih sati, kao i dečji kutak za najmlađe. Biznis centar, konferencijske sale i Executive Lounge (samo za goste iz određenih tipova soba).
Plaža: Hotel ima organizovan prevoz do najpoznatije peščane plaže Jumeirah i do Dubai Mall-a za svoje goste (prema hotelskom rasporedu koji je podložan promenama).
Usluge i aktivnosti uz doplatu: A la carte restoran uz rezervaciju, sve usluge u Flamingo Spa centru, kao i treninzi uz profesionalne trenere u hotelskom fitnes centru, prostorije za masaže, tretmani lepote, pedikir, manikir, frizerski salon, svi navedeni motorizovani sportovi na plaži. Brzi protok interneta.
Sobe: Hotel ima ukupno 337 luksuzno opremljenih soba različitog tipa, od kojih u našoj ponudi izdvajamo Classic sobe koje gostima pružaju udoban smeštaj i predviđene su za smeštaj maksimalno 2 odrasle osobe i 1 deteta ili 3 odrasle osobe ili 1 osobe. Classic sobe su moderno opremljene i sadrže kupatilo/WC, fen, tuš kabinu/kadu, papuče, toaletni pribor, peglu i dasku za peglanje, minibar (uz doplatu), aparat za kafu ili čaj, sef (uz doplatu), room servis (uz doplatu), francuski ili dva odvojena kreveta, radni kutak, Wi-Fi internet.
Ishrana: Bed and breakfast tj. noćenje sa doručkom (uz mogućnost doplate za polupansion – HB) prema hotelskim pravilima i radnim vremenom svakog restorana ili bara posebno. Ishrana je na bazi noćenja sa doručkom na bazi bogatog švedskog stola (samoposluživanje, prilagođeno Covid protokolima ove sezone) ili u vidu menija u a la carte hotelskom restoranu (uz doplatu).


Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca