STARO Friends hotel

Opis

Lokacija: Prijatan i moderan porodični hotel, Friends Bansko 3* udaljen je 500 m od početne stanice gondole i par minuta hoda od glavne ulice u Banskom.
Smeštaj: Hotel se sastoji iz glavne zgrade i aneks zgrade. Ova dva objekta se nalaze jedan prekoputa drugog. U glavnoj zgradi se nalaze standardne, economy sobe i apartmani. Hotel ima kapacitet od 15o ležajeva raspoređenih u prostranim dvokrevetnim sobama i apartmanima. Sve smeštajne jedinice imaju balkon, minibar, SAT TV, telefon, besplatan internet.
Dvokrevetna economy soba (2+2): nalazi se u glavnoj zgradi, na spratu -1, u nivou restorana i spa centra. Pojedine jedinice poseduju ukopane balkone. Economy soba sadrži francuski ležaj i krevet na sprat ili dva pomoćna ležaja. Namenjena smeštaju porodica sa dvoje dece ili max 3 odrasle osobe.



Dvokrevetna standard soba (2+2) : nalazi se u glavnoj zgradi i sadrži francuski ležaj i krevet na sprat ili dva pomoćna ležaja. Namenjena smeštaju porodica sa dvoje dece ili max 3 odrasle osobe.
Apartman za 2-4 osobe (2+2): nalazi se u glavnoj zgradi i sadrži spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa dva ležaja i dva kupatila. Namenjen smeštaju porodica sa dvoje dece ili max 3 odrasle osobe.
Apartman LUX za 4-5 osoba (4+1): nalazi se u glavnoj zgradi i sadrži spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa kaminom u kome se nalaze dva ležaja i dva kupatila – jedno kupatilo je sa đakuzijem. Mogućnost ubacivanja pomoćnog ležaja. Namenjen smeštaju 4-5 osoba.
Sadržaj hotela: recepcija, restoran, lobi, sauna, parno kupatilo, đakuzi, fitnes, relax zona, masaža, internet, mini igraonica za decu, shuttle bus prevoz.
Besplatne usluge: korišćenje parnog kupatila, saune, đakuzija, WiFi internet.
Ishrana: Polupansion (doručak i večera)


Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude